Stau la 20 minute de Tulcea.Exact cat trebuie sa mearga GIGI iar.
Si asta e offtopic.oops
Printable View
Stau la 20 minute de Tulcea.Exact cat trebuie sa mearga GIGI iar.
Si asta e offtopic.oops
Singurul lucru de care imi pare rau e ca sunt destui care nu pot intra... sunt multi care nu le au cu pc-urile sau cred ca forumul e off...Quote:
Originally Posted by colegu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
/le: fac eu curat dimineatza... ca am dat-o si eu la greu in offtopic...
dud....poate nen-tilnim la vara cind merg in delta la letea...:)
nuti ajunge 20 min. 10 dus 10 ntors....:drinks:
ma intreb care e substratul acestei chestii cu key-le digi . o fi doar pasiune ? sau exista si ceva interese la mijloc ? de la digi sau de la concurenta . de ce oare D+ si altii nu iau masuri serioase si perpetueaza situatia de atat timp ? pe mine a inceput sa ma plictiseasca joaca asta .mai ales ca din chestia asta nu casigam nimic . sunt convins ca fiecare dintre noi care citim forumurile si stim sa gasim pe net si sa introducem niste key ne putem permite sa platim amaratul ala de abonament. maine o sa duc inapoi echosmartul ....
Eu am 1 abonament Digi si unul Max.Asta nu inseamna ca voi renunta la unul din ele.Asta este un hoby si o provocare(am Digi din Ianuarie 2005 cand se cumpara totul).Si nu cred ca cei ce stiu sa bage key si soft in receptoare vor renunta la subscriptia oficiala.
Tocmai... asta nu reusesc sa inteleg eu... dc fac atata valva pt ca lovitura financiara pt ei e minora...Quote:
Originally Posted by dudusaltan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pentru RCS este minora dar pentru altii poate nu.Outcast parca spunea citez:
asta e adevarul gol golut....daca sunt key la gigi cine mai vrea linii?..nimeni...
Mda... bine a zis...
lovitura nu e chiar minora. Nu cei care vad in sharing sau care au receptoare patchuite sint problema ,problema sint abonatii ,si nu putini la numar ,care nu mai platesc factura,platesc la "baiatu' cu laptopu' si care baga si programe in plus peste alea de le aveau".
Sunt disperati rau astia de la Gigitv.Acasa am internet de la RDS si nu mai pot intra pe acest forum si nici pe sat-key.org.Noroc ca la:D servici am Romtelecom.:D
Se confirma, site-ul a fost banat de catre RDS. Insa exista solutii si pentru asta. Daca nu, forza romtelecom!Quote:
Originally Posted by silvester [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
te poti folosi de [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ca sa ai si acasa (manual de utilizare [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...])Quote:
Originally Posted by silvester [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
e legal asa ceva?pai platesti ca sa nu poti accesa ce vrei tu? pariu pe orice ca e ILEGAL!Quote:
Asa ma gandesc si eu...Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu a sunat nimeni la RDS sa reclame ca nu se poate accesa site-ul ?
As fi curios ce raspuns oficial ar da.
Eu oricum o sa sun putin mai tarziu...
Este chiar mai trist:(Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Este ingradita libera circulatie a informatiei samd...drepturile omului ...constitutia romaniei...
Cenzura unor nesimtiti ce se cred stat in stat...
Oricum nu-i i9ntereseaza pentru ca fraierii platesc abo. si ei platesc amenzi...si fac ce vor.
Asta inseamna monopol...
f11
..nu exista masuri..acum.Quote:
Originally Posted by armand25 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
keyle la d+ apar inainte sa se schimbe!
Quote:
Originally Posted by f11 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sunati la 930 si comandati ClickNet. Mai ales ca au dublat vitezele acum.
eu orcum am sa stau "putin" de vorba cu eiQuote: