spaniolule ma naucesti complet :D :D :shock: :shock: :D
Printable View
spaniolule ma naucesti complet :D :D :shock: :shock: :D
De ce frate? cu ce am gresit? :D :D :D Spaniolul :wink:Quote:
Originally Posted by outcast
nu ai gresit...dar tu postezi frecventa si tu intrebi care e......bea o cafea sa te trezesti :lol: :lol: :lol:
Tocmai o savuram :DQuote:
Originally Posted by outcast
Am si eu o intrebare.
Ce e cu sunetul asta de ..... nunta? Sau numai la mine e?(em. Furori)
eu il vad pe digi....sunetul e bun dar calitatea imag.. e jalnica pe lcd..e plin de macroblocuri
La mine nu am probleme nici cu sunetul nici cu imaginea pe focuss.Spaniolul :D :wink:
mda ... focus nu digi....
Eu sunt pe 62E si sunetul a fost cum am zis cu ecou.
Sa va spun cinstit mi-a adus aminte de programele de la 7abc - ma asteptam la ceva mai tare.
doar nu te asteptai la calitatea de la premier german :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally Posted by staric
e totusi in romania... :cry:
sunetul in continuare e de .....
Si Prima de ce e bine???
Nu stiu ce sa zic,eu am cardul focuss in echolite 790.Spaniolul :wink:Quote:
Ma mira....
Aceasta problema ...o am doar cu emisiunile inregistrate de Kanal D in schimb publicitatea, filmele...sunt bine
Se vede si se aude bine pe...FOCUS SAT-UPC! :D
fericiti ce cu focus :cry: :cry:
Bine...probleme tehnice care sper ca se vor rezolva,dar raman la parerea mea - un post sub asteptari. Antena1 si ProTv pot dormi linistit.
Voi ce credeti?
deocamdata ai dreptate...din pacate...totusi eu cred ca asta se va schimba!Quote:
Sa facut prea mult tam-tam pentru ei,din pacate nu e decit un;FISSSSSSSSSSSSSSS.Spaniolul :wink:Quote:
Si cu cine vroiai sa faca BAAM (nu folosesc BOOM sa nu se intelea altfel) cu La bloc, vacanta mare.... le mai tebuia si o "minune" si aveau tot ce e mai de pret....Parerea mea
Pan acum grila de programe.... un mare fassssss.
Din ce am inteles sunt ceva probleme cu bugetul alocat lunii feb.
Daca asa va fi si in luna martie...., pro tv, antena1..., somn usor in continuare....