O revenire zic eu spectaculoasa la FocusSat.
Un mare atu este plata prin reincarcare.
Digi pe doi, pacat de cardul care e maritat cu receptorul lor de toata jena.
Numai bine.
Printable View
O revenire zic eu spectaculoasa la FocusSat.
Un mare atu este plata prin reincarcare.
Digi pe doi, pacat de cardul care e maritat cu receptorul lor de toata jena.
Numai bine.
Momentan Digi ramine primul in top avind cele mai multe canale de sport si avind dreptul de transmisie la cele mai tari campionate ale europei. Locul doi eu zic ca il merita Dolce cu toate ca sunt cam piperati la pret dar totusi merita avind o calitate mult mai buna a imaginii + canale HD. Pozitia a treia este ocupata de Focus avind cel mai bun pret + o crestere a calitatii imaginii in ultima perioada. A patra pozitie este ocupata de Boom care sta destul de bine la calitatea imaginii dar grila programelor lasa de dorit. Ultima pozitie este ocupata de Akta avind un semnal bun pe majoritatea frecventelor dar o calitate a imaginii sub toate celelalte Dth-uri.
SA AUZIM NUMAI DE BINE.
zmeura trebuia sa pui si niste criterii dupa care sa judece fiecare "care este cel mai bun". Asa o sa iasa o varza cu carne, o statistica irelevanta. De ex. pentru mine cele mai importante criterii sunt, in ordine: calitatea, diversitatea, pretul. De aceea am votat cu Dolce. Pe locul 2 pun Focus (sunt indulgent fata de incapacitatea echipei UPC de a oferi EPG si altele).
Pentru altii probabil conteaza mai mult sa poata sa vada meciurile dorite.
Si eu zic ca ar trebui luat de la cap. Sau macar specificat cui se adreseaza. Trebuie sa ne exprimam doar ca simplu proprietar de conserva si atit? Aici e o neconcordanta - daca am fi un client ca nea Vasile cu antena, box si card --- ce cautam pe aici?!!!!
Sau sa ne exprimam opiniile ca useri ai acestui forum, care -sa zicem- avem o privire mai "de ansamblu"
Oricum din ce pot sa vad eu personal Digi e cel mai vizionat.
Bun, rau e cel mai vizionat, chiar daca poate sa se uite pe focus tot pe digi se uita omul.
Pentru mine e Focus - Digi
Semnal mult mai bun timp de raspuns foarte mic
Vorbim din ce avem local nu ?
eu unu ma uit pe focus, numai cand vreau sa vad ceva ce nu este in pachetul focus dau pe digi, uneori pe dolce.
cel mai bun DTH mi se pare dolce, e singurul care a investitit in HD, si are HD pe satelit. restul se uita dupa profit...
a).Ca si client DTH clar Dolce("nea Vasile" spunea cineva)
b).Ca si client Unix-DTH: Digi-Focus (Dolce e cam amarui momentan:) )
Ce inseamna "Unix-DTH" ?
Shenglu poti sa scrii in engleza sau in chineza ca te intelegem mai bine.