ai aici scheme si sw ptr majoritatea tipurilor de unlooper.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
ai aici scheme si sw ptr majoritatea tipurilor de unlooper.
din pacate am incercat toate variantele de sw pt xilinx si pt atmel si nimic din rar-ul respectiv!
daca stie cineva care trebuie exact pt tipul acesta de unlooper sau poate tr altceva ?
Aveti careva montajele, schemele, arhivele sau programele din posturie de mai sus?
Au trecut 8 ani!
Sau de[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
MAi tineti legatura cu personajele respective?
nu mai stiu pe unde e dan...de cand nu mai e yahoo..am pierdut leg cu multi...poate gobi o sti ceva de el...ca sant din zona
sau romeo daca stie ceva
...am "scormonit" si am gasit:
salut mai am ceva programe dar nu mai am montajul !!!
Salut unlooperul de la duolabs nu te ajuta la cardurile nagra decat sa le arzi ati trebuie un unlooper cu potenziometru pentru reglarea frecvenzei 4,68 (vezi foto mirel ala verde) eu deobicei programam deoparte at88 il scoteam din soclu dupa cum a mentionat laleaua daca nu ai cardurile N2 ac1 ac2 ac3 ac5 nu reusesti un glich decat cautand frecventa manual si xilinc specific pentru carddul respectiv .. daca ai un card Nagra 2 sub ac6 pot sati dau un howto pas cu pas si tot ceti trebuie ptr un mosc nagra cat priveste seca numai pt francezi dar nu mai merge nimic din cate stiu eu(pot sa ma insel )Unloper Nagra Te 43 plus todoelectronica spania nu gresesti cu ala.