Sunt active:
FILM PLUS HD
EUROSPORT HD
HOBBY HD
NATIONAL GEOGRAFIC HD
DM SAT
BBT
RTVi
RETV
toate codate IRDETO
iar apoi mai sunt cateva dar inactive - prezente doar cu ID:
Discovery HD
HD8
HD9
Dolce Promo HD
TVR HD
CNN
EURO STAR
TEST 9,10,11,12 SD
Printable View
Sunt active:
FILM PLUS HD
EUROSPORT HD
HOBBY HD
NATIONAL GEOGRAFIC HD
DM SAT
BBT
RTVi
RETV
toate codate IRDETO
iar apoi mai sunt cateva dar inactive - prezente doar cu ID:
Discovery HD
HD8
HD9
Dolce Promo HD
TVR HD
CNN
EURO STAR
TEST 9,10,11,12 SD
Informatia mea era ca testele sunt active dar ca nu stiu exact unde,asa mi sa spus deci am banuit ca se fac pe alt satelit,iata ca Rz confirma ca testele exista dar....pe un alt pachet pe acelasi satelit,aveti un pic de rabdare,receiverele HD exista!!
PS! sincer sa fiu nu vad ce va omorati atata pentru primul pachet HD ro!! el exista,de asemenea si receiverele exista,de asemenea si pretul pachetului exista,nu este inca definitivata lista de programe si inca se fac diverse teste,orcum una peste alta DOLCE va fi primul DTH ro cu un pachet HD!! lipseste momentan data lansarii care....este fff aproape!!
Primul packet cu canale HD a fost TVR...Din moment care comercializeze cartele.E bine ca se misca citi geva la domeniu HD...
/later edit:
Din moment care TVR da cartele pe public larg se considera DTH!Cum este si cu HRT,SGR,SLOV etc.Daca da numai la firme de cablu cartele atunci nu este DTH.Si sa nu uitam ca Akta tv a fost al doila pacaket care a dat HDTV cu cartele lui.
...si daca o sa ofere pentru inceput, citeva prog. in HD , dar la calitatea celor de la Sky Italia si recuri apropiate la performantele pe care le au italieni, ar fi perfect... am deja o lista de de persoane care doresc abonamente HD(sau sa-si re-noiasca adonamentele) , si sunt destul de multi.....pentru ca pe roman il omoara fitzele....
The expression direct-to-home or DTH was, initially, meant to distinguish the transmissions directly intended for home viewers from cable television distribution services that sometimes carried on the same satellite
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dolce, focus, digi, etc = Television Group or Provider
By [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] at 2009-07-07
By [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] at 2009-07-07
Daca initial TVR HD a fost FTA acum e codat Irdeto, merge cu linie de la Bulsatcom,.....se pare ca se adeveresc zvonurile referitoare la criptare
simulcrypt IRDETO si BULCRYPT (0x4AEE) - Deltacom Electronics OOD
Regula 12.
Canalul e codat IRDETO si NEOTION SHL.
De altfel si canalele Dolce Info si 1 Music Channel sunt codate de 2 saptamani si in Neotion SHL.
Regula 12.
nu cred ca-s corecte informatiile de pe kingofsat...
0x4AEE corespunde Bulcrypt...
tot 4AEE gasesti si la Eurosport HD si Filmplus HD (pe langa irdeto) la fel si Dolce Info si 1 Music Channel... so... nu cred ca-i SHL
Neotion SHL/@SKY are: 4A60, 4A61, 4A63
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] -Bulcrypt
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] -Sky/Neotion
Vestea cea mai importanta pentru noi e ca merg in share,deci avem sperante sa mearga si mai tarziu.
Tot nu inteleg cum de le intra 6 programe HD pe un singur TP,zic de cele care au si stream nu doar pid-uri.
Acum se poate spune ca fac teste cu receptoarele care le au,inainte pe ce faceau teste,pe cele a bulgarilor?Pai nu erau deja testate de bulgari?Asa au programele lor si pot vedea ce se intampla cand aduc modificari la streamul trimis bulgarillor,legat de sunet,epg,etc.
Era aiurea si sa trimita receptoare la centrele din tara cat timp nu aveau programele pe satelit si nici acum nu le au pe toate,probabil.
PS:Mesterika ce ai postat s-a adeverit,sursa de incredere.:)
pai la 8mbps cat are in medie TVR HD si 10mbps Eurosport... comparativ cu 40mbps in medie History HD pe 1W...
Si totusi va merge TVR HD? Am 2 linii de la bulsatcom si vreau sa zic ca am in continuare intuneric pe TVR HD.
TVR HD nu emite 24/24 ci doar evenimentele importante, probabil de aia nu vezi nimic.
ba din contra, cel putin pe 16E, emite 24/7 dar nu are emisiuni decat sporadic, in rest sunt imagini filmate prin ro... ;)
A ramas codat doar in Neotion SHL, probabil d'aia nu se mai vede in share.
testeaza... acum 2 min TVR HD era iar in irdeto. in plus in loc de HD8 aparuse filmplus HD (denumit DOLCHE HD PROMO TEST - Dolche, nu Dolce ;))cu sunet mpeg RO provider dolce... acum iar e intuneric pe toate si doar bulcrypt (pe kingofsat e gresit data norma de codare SHL)
Uite ce zice INCUBUS de TVR HD asta de la DOLCE!
SID:00cf, NS:0186ab04, TSID:0005, ONID:0001, PMT PID:0011, DM:2, DMX:0
Root CA Info | CA Descriptors: 1
CA Descriptor | CAID: 4aee, ECM PID: 0f11, PROV ID: 000000
PID Section | Type: 00 [MPEG4 Video], PID: 0011, CA Descriptors: 1
CA Descriptor | CAID: 4aee, ECM PID: 0f11, PROV ID: 000000
PID Section | Type: 1b [MPEG4 Video], PID: 020f, CA Descriptors: 0
PID Section | Type: 04 [MPEG2 Audio], PID: 0210, CA Descriptors: 0
4AE80000;4AE8 Fly[data] (42E)
4AEE0000;4AEE Hellas (39E)[Deltacom]
55000000;5500 (Old) Tricolor TV[Z-Crypt]
55010000;5501 AthinaSat (39E)[Griffin]
55810000;5581 AthinaSat (39E)[Griffin-2]