Re: A trecut la stele un TITAN .... Michael Jackso
Reusea sa faca niste show-ri extraordinare,dar pe plan muzical de fapt a fost sub multi alti artisti.Americanii continua sa vanda produsul deoarece pentru ei moartea unei vedete e un prilej bun de facut bani.Nu se dezmint,va fi o inmormantare spectacol.Ma rog,eu nu prea gust chestiile astea.
Re: A trecut la stele un TITAN .... Michael Jackso
Azi si realitatea tv o sa transmita ceremonia de inmormantare
priviti ce se intampla pe planeta ....si atunci intelegeti de ce a fost un TITAN
MihaiP cu tot respectul sunt convins ca orice nume ai spune din muzica nu o sa fie la fel pe intreaga planeta , la trecerea acestuia in lumea de dincolo .
Intradevar sunt si " icnituri ... si scarpinaturi la sula " dar versurile si muzica lui o sa ramana peste timp.
Din cei enumerati nici unul nu ajungea asa de repede, ca el in topuri(cand scoteau un nou album) si ramanea mult timp acolo , chiar si in anii 90 a fost la fel desi nu stiu de ce tu nu consideri muzica lui din anii 90 la fel de frumoasa (nivelul ei) ca in anii 80.
Probabil ca banii l-au transformat in "epava" plina de operatii estetice pe care putea sa nu le faca pt ca nu era un tip urat...ori aceste operatii in loc sa il ajute l-au dus in "fata" presei unde se facea misto de faptul ca ii cade nasul... si cate si mai cate...care au dus la retragerea lui timp de 12 ani .
Eu astept sa ascult muzica lui lasata copiilor pe care nici unul dintre noi nu a asculta-o inca sa vedem la ce nivel se ridica .