Re: AZBOX DIGI TV AU pe croteam???
Quote:
nu face si nu a facut AU la digi.key valide nu sint acum.daca ar fi key valide ar merge pe mai multe decodoare..mie mi-a mers sipe o javra de deco cumparat la lidl cu 65 euro cu antena si lnb.
ia vezi ca sunt 2 new file ptr AXBOX pe :[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] dane de stire.bafta
Quote:
ia vezi ca sunt 2 new file ptr AXBOX pe :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] dane de stire.bafta
e versiunea de ieri pe care nu mergea nici AU la digital+..
Quote:
nu face si nu a facut AU la digi.key valide nu sint acum.daca ar fi key valide ar merge pe mai multe decodoare..mie mi-a mers sipe o javra de deco cumparat la lidl cu 65 euro cu antena si lnb.
Amice outcast,esti sigur ca nu merge gigi pe azbox-ul tau care l-ai primit??l-ai luat si l-ai descusut bine,ai citit totul despre acest receptor cum si ce,cu ce firmw si toate alea?te intreb ptr ca eu nu-l am dar am amici spanioli care-l detin si spun,cei care au antena pe nilesat 7*w si au si al doilea lnb pe 1*w(thor-intelsat)ca efectiv merge AU pe gigi..........
mai descoasa-l putin si tu,e posibil sa fie dezactivat AU pe gigi cu ultimul firmw,incearca altul mai vechi si poate,poate ai sa ai surprize(placute)
bafta all,
Quote:
Amice outcast,esti sigur ca nu merge gigi pe azbox-ul tau care l-ai primit??l-ai luat si l-ai descusut bine,ai citit totul despre acest receptor cum si ce,cu ce firmw si toate alea?te intreb ptr ca eu nu-l am dar am amici spanioli care-l detin si spun,cei care au antena pe nilesat 7*w si au si al doilea lnb pe 1*w(thor-intelsat)ca efectiv merge AU pe gigi..........
mai descoasa-l putin si tu,e posibil sa fie dezactivat AU pe gigi cu ultimul firmw,incearca altul mai vechi si poate,poate ai sa ai surprize(placute)
bafta all,
am incercat totul...nu sunt eu cel mai destept ,dar cred ca nu mi-a scapat nimic....nu merge.e doar reclama ca sa se vinda...
Eu cred ca te grabesti cu concluziile,daca eram in locul tau si aveam receptorul nu postam imediat ce la-m primit ci dupa 4-7 zile timp in care incercam tot ce este aparut pentru el ca soft,nu zic ca nu-ti merge dar... prietenii mei din Madrid sustin contrariul adica merge brici,deci se pare ca inca nu ai facut toate testele iti scapa ceva...
Quote:
Eu cred ca te grabesti cu concluziile,daca eram in locul tau si aveam receptorul nu postam imediat ce la-m primit ci dupa 4-7 zile timp in care incercam tot ce este aparut pentru el ca soft,nu zic ca nu-ti merge dar... prietenii mei din Madrid sustin contrariul adica merge brici,deci se pare ca inca nu ai facut toate testele iti scapa ceva...
da ,de obicei sunt un tip grabit...dar un computer , un cablu ,un loader ,si un decodor nu se pot grabi..pui firmu si probezi.nu merge,te asigur eu.
AU functioneaza la digital+ verificat.la premiere functioneaza.ce se intimpla pui firmul,dai drumul pe digital + si apare un msg: scrambled nagra2 AU -on.dupa care apare imaginea decodata.la fel si la premiere.la digi tv apare doar scrambled si nu se decodifica..asa ca nu au 3DES de la digi,deci nu au AU.
ca parere personala nici nu au avut AU. a functionat cind au fost key valide,dar ma repet,a functionat si pe alte receivere care in nagra 2 emu au avut implementat digi tv,asta confirm ..asa ca nu trebuie sa cumperi un azbox ca sa vezi digi.
e parerea si experienta mea.:)
PS.sa stiti ca daca gresesc am puterea sa recunosc!
Incearca aici ultimul soft, daca nu merge intreabal pe Hraguts el face softurile.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Incearca aici ultimul soft, daca nu merge intreabal pe Hraguts el face softurile.
hraguts nu e unul din prietenii mei ca sa spun asa:agresiv: ..si site-ul lor este updatat cu intirziere.ei doar iau bani ca sa promoveze azbox.fiecare post in care am spus ca digi nu merge mi-a fost sters rapid.
pur si simplu nu merge
Quote:
hraguts nu e unul din prietenii mei ca sa spun asa:agresiv: ..si site-ul lor este updatat cu intirziere.ei doar iau bani ca sa promoveze azbox.fiecare post in care am spus ca digi nu merge mi-a fost sters rapid.
pur si simplu nu merge
Si eu m-am certat cu el pe 24.07.2007
Daca nu face AU cum draqu` de primele keys Digi care apar sunt AZBOX keys ?
Asta este o chestie care ma mira - inteleg sa apara altele (diablo,etc) dar de ce AZBOX ?
:comp:
Quote:
Daca nu face AU cum draqu` de primele keys Digi care apar sunt AZBOX keys ?
Asta este o chestie care ma mira - inteleg sa apara altele (diablo,etc) dar de ce AZBOX ?
:comp:
Pentru ca face AU nu stiu sigur cu ce versiune de soft dar face,cel putin asa ma asigura prietenii mei din Madrid care detin acest receiver!
Quote:
Pentru ca face AU nu stiu sigur cu ce versiune de soft dar face,cel putin asa ma asigura prietenii mei din Madrid care detin acest receiver!
spaniolule,no ofense dar de vineri si pina azi l-am nenorocit.....face AU doar la digital +.
Quote:
pai sa-ti dea softul asa incearca si outcast
CE VRAJEALA ARE HRAGUTS asta ,dar cu ce soft
Astra 1E/F/G/H/KR/L/2C 19,2º E
- Primiere (Autoupdate) - (Nagravision)
- D+/Taquilla (Autoupdate) - (Nagravision)
- ORF - (Cryptoworks)
HotBird 6 / 7A / 8 13,0º E
- TV Globo - (Nagra2 - Autoupdate)
- POLSAT - (Nagra2 - Autoupdate)
- TPS France - (Viaccess - Autoupdate)
- SRG SSR - (Viaccess - Autoupdate)
- British Telecom (E! Europe, Jetix Europe) - (Cryptoworks)
- GlobeCast/Tuner (Cartoon Network; TCM) - (Cryptoworks)
- GlobeCast (Mezzo; Tamil TV Network; I> Télé) - (Viaccess)
- RAI Int, - (BISS)
- FOX TV Servia - (BISS)
- TV Marroco - (BISS)
- Sat2k - (BISS)
Intelsat 10-02 1,0º W
- DigiTV - (Nagra2 - Autoupdate)??????????????????????????????????????????
Hispasat 30,0º W
- D+ - (Nagra2 - Autoupdate)
- TV Cabo - (Nagra2 - Autoupdate)
- Multicanal (Canal Hollywood; Odisea; Canal Panda; Sol Música España; Canal de Historia; Hollywood; The Biography Channel; Canal Cocina) - (Nagravision)
- AXN Portugal - (BISS)
- Canal 4 Castilla y Leon - (BISS)
- TVE 1 y TVE 2 Ceuta - (BISS)
- LDTV - (BISS)
Nilesat 101/102 7,0º W
- Showtime- (Irdeto 2)- With Key Imput
- Art/ADD - (Irdeto 2) - With Key Imput
Sirius 4,8º E - TET - (BISS)
Eutelsat W1 10,0º E - MGM - (BISS)
- Disney Channel - (BISS)
- Al Jazeera - (BISS)
Eutelsat W1 16,0º E
- National Geographic - (BISS)
Eurobird 2
BADR 3/4 26,0º E
- Music Now - (BISS)
- Fann - (BISS)
- MKLS Feeds - (BISS)
- MBC USA - (BISS)
Eutelsat Sesat 36,0º E
- Leonardo World - (BISS)
Turksat 42,0º E
- TV 8 Turkey - (BISS)
- NTV Turkey - (BISS)
- E2 - (BISS)
- NBA TV - (BISS)
- Rustavi 2 - (BISS)
Yamal 49,0º E
- ART Prime Sports - (BISS)
Amos 4,0º W
- Antenna Hungária - (Nagravision)
- TV Kiev - (BISS)
- Megasport - (BISS)
- 1+1 International - (BISS)
- 5 Kanalas - (BISS)
Express A3 11,0º W
- RTRS - (BISS)
- Alternativna TV - (BISS)
Atlantic Bird 1 12,5º W
- Intimacy - (BISS)
- Touch TV - (BISS)
- 2M National - (BISS)
Telstar 15,0º W
- Earth TV - (BISS)
NSS 7 22,0º W
- ENTV - (BISS)
azbox face AU doar la digital+ si tps.
Re: AZBOX gigi TV AU pe croteam???
cu noul firm de azi functioneaza perfect,si merg si subtitratrile!:) :) :) toate.
AZBox_s710_vS210B-4_2k70912.
AU LA GIGI:)
Din cate am citit eu pe forumuri se pare ca echpa de la AZBOX a avut sprijinul echipei de la ENIGMA pentru partea de softuri .
Si un zvon neconfirmat se pare ca softul de la AZBOX fuctioneaza si pe IPBOX poate confirma cineva ?
se vorbeste de o surpriza la azbox,pentru luni....si nu e vorba de d+AU.....