Bine spus!!Quote:
Originally Posted by claudiu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Bine spus!!Quote:
Originally Posted by claudiu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
E vara si lumea daca nu munceste e plecata in concediu.
Nu are rost sa ne tot comparam cu RDI-ul,si nu trebuie sa-i vedem tot timpul ca pe o concurenta,sa nu uitam ca despre sateliti se mai discuta si pe alte forumuri si au mai fost incercari de infintare a unor forumuri libere,dar asta pare cea mai reusita.Aici se pot posta unele lucruri care in alte parti nu vor apare niciodata.Asta e singurul forum romanesc unde se poate discuta fara restrictii si unde nu e plin de barfe si aberatii.E bine sa ramana asa pentru a nu atrage "mustele" care posteaza doar de dragul de a posta.
Inca suntem putini,dar eu zic ca e mai bine asa.Imi pare rau ca personal nu am mai avut timp in ultimele 2 luni,dar din octombrie incolo intru din nou la hibernare si cred ca sunt multi in situatia mea.
PS:Daca vor fi link-uri catre RDI nu vad nici o problema,importanta e informatia si faptul ca acel link sa nu duca catre topicuri cu scandaluri.La fel si catre alte forumuri satelitare cu vechime.Parerea mea,hac(e de la cola).Bafta.