de pe rds tot prin proxy merge. sunt curios unde se poate reclama
Printable View
de pe rds tot prin proxy merge. sunt curios unde se poate reclama
......mda,si eu tot prin proxy intru,rds,ip dinamic,admin ai pm!
Respecte!
Din cate am vazut sunt multi care au aceasta problema.Se pare creata sau nu din diferite motive.
Cred ca in ciuda faptului ca multi nu au alta optiune de a trece la un alt operator,ar fi interesant sa faceti o cerere de reziliere de contract,mentionand nemultumirile voastre.(chiar daca nu va fi facuta decat cu motiv de intimidare)
Poate asa vor termina cu aceste "servicii".
Totusi si o reclamatie din partea voastra la OPC cred ca ar fi cu urmari favorabile.Oricum daca se constata ca e facut itentionat,sigur fara amenda nu scapa.
Bafta!
pana acum o saptamana sateliti.info se putea accesa prin reteaua rds dar vad ca cancerul a cuprins si zona mea ,interesant este ca prin reteaua romtelecom merge accesarea siteu-lui , stau si ma intreb oare a ajuns sateliti.info un site de temut pe care concurenta nu poate suferi sau inghite chiar numai au loc unii de alti maine -poimaine poate se va incepe vanatoarea de vrajitoare a userilor , denigrarea lor,distrugerea echipamentelor incepand cu antena si restul echipamentului a sau poate acum este prea bine si devine plictisitor viata cotidiana si este nevoie de putina andrenalina si pentru toti care nu pot de grija altora le urezsa va manance toti virusii din spatiul cibernetic ,distrofie musculara la degete .
Nu zice hop inainte de a sari.Pun pariu ca viitorul ne va rezerva vanatoare celor care au carduri in share.Si cei care ii vor ajuta vor fi cei cu care facem schimburi si vor sari in barca lor.De fapt poate nu e nevoie sa sara,unii deja sunt acolo,;)Quote:
Originally Posted by bonou2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by shadowman [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am cerut si eu sa se faca lucru asta,ar fi ce-a mai tare lovitura data din partea noastra dar iti da-i seama ca asa ceva nu o sa faca nimeni
poate eu voi fi primu
eu totusi nu inteleg de ce doar acest site?? sunt multe altele care le puteau restrictiona...cred ca am sa fac o reclamatie la opc... sunt prea nesimtiti, nu mai zic, ca din 1 luna platita la ei netul functioneaza aprox. 2sapt pica mereu din cauza infrastructurii lor idioate!
p.s. nu puteau si eu sa restrctioneze alt site? pe mine doar asta ma intereseaza si asta l-au restrictionat!!!:agresiv:
acest site doare pt ca cineva nu accepta concurenta
trebuie sa existe doar un singur site unde "cineva" sa arunce bombe dupa bombe
Saracul de el, pana la urma vas fi distrus de bombele sale :lol:
Regula 12.
folositi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] pentru proxy. Este din romania si merge super bine.
la mine din pacate singura care mere ata e anonymous restu se incurca in stiinte
ce-l putin la mine
merge si la mine anonymous ... dar ma umple de reclame peste tot
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] in schimb nu are nici o reclama stresanta
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] am vazut ca nu mai este disponibil, nu stiu de ce, un proxy care folosesc acum este:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] iar pentru cei care nu folosesc acesta si au rabdare sa caute unul care stie si diferite scripturi cum e cel de shoutbox [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si pe mine ma enerveaza ca nu merge shoutbox prin rds :(.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] asta stie asa ceva....pacat de nukefile, dar macar asta e curat si nu apar reclame si chestii de genu
Merci pt. raspunsul oferit!Quote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]