Smecheria este ca el este undeva in italia unde intelsatul are putere maxima,dar nu cnt o sa revin cu ceea ce am facut dar nu asa curand pt ca nu prea am timp .
Printable View
Smecheria este ca el este undeva in italia unde intelsatul are putere maxima,dar nu cnt o sa revin cu ceea ce am facut dar nu asa curand pt ca nu prea am timp .
Uite eu sunt in Ro,undeva in sud pe langa Bucuresti,si am asa;,Astra 19E,eutelsat 16,Hotbird 13 si Intelsat 1002,am ca satelit principal eutelsat 10E,restul sunt in focare secundare pe un offset de 1,20,deci se poate poti pune Intelsat 1002 fara probleme,de aceea ti-am spus ca merge,succes!Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai ma lasi sa intreb in stanga si in dreapta cand puteai sa mi spui ca tu receptionezi acesti sateliti!!!! am glumit sper sa reusesc dar am o nelamurire pot sa folosesc monoblocul pt sirius si intel in aceasta configurare? Ca sa nu mai cumpar alt diseq.
monoblocul il poti folosi doar separat altfel nu ai cum,aaaaaaaaa sa nu uit; fixezi antena pe eutelsat 10E dupa care dai jos lnb-ul central pentru a putea sa le pui pe restul,adica daca ai APLS-uri nu e o problema dar daca ai lnb-uri obisnuite te vor incurca,succes!Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am alps ca de altfel nu aveam cum sa receptionez ASTRA-EUTELSAT-HOTBIRD si normal pt SIRUS. Cred ca si pt SIRIUS- INTEL o sa mi trebuiasca tot alps?
merge si unul normal,dar tinand cont ca APLS-urile sunt cele mai bune pune tot APLS!!Quote:
OK multumesc pt ajutor,o sa revin cu rezultatele.
Cu placere asteptam vesti!Quote:
Antena e de 100