Chiar si pe forumul asta exista o sectiune de exchange de linii. Un alt forum ar fi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Bafta.
Printable View
Chiar si pe forumul asta exista o sectiune de exchange de linii. Un alt forum ar fi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Bafta.
De azi s-a facut lumina. Am primit o linie de la cineva de pe chat (si ii multumesc inca o data) si s-a rezolvat.
Merge aproape orice. Am renuntat la alte plug-inuri ptr ca nu isi mai au rostul.
Gbox rulez!!!!!
Felicitari!dar asta nu cred ca inseamna ca mai uitat pe mine ultimul mohican de pe acest forum cu Kaon!!Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
He he...cum sa te uit? Cata vreme am kaonul il voi folosi. Astept sa apara softurile alea universale. Inca sunt in teste. Momentan e folosit doar ptr a muta antena (usuals).
OK! multumesc,am crezut ca am ramas ultimul...Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ptr. Turku,Quote:
Originally Posted by Turku [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ai mai incercat sa faci gboxul sa mearga? Am vrut sa-ti dau pm, dar nu pot.
Contacteaza-ma sa te ajut....daca vrei. Nu mai ai nevoie de chei...softcam...vplug...etc.
Sigur ca vreau .
Turku has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.
Nu am cum sa te contactez.
Si eu cand iti scriu tie PM nu reusesc.Trebuie mereu sa bifez obtiunea asta ca sa pot trimete.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Shot at 2007-06-29
Nu este ca eu nu accept mesaje de la nimeni.Dar ia fa o proba asa si vezi daca merge.
Eu pot trimite mesaje....am trimis 18....am si primit. Nu cred ca e de la mine.
Poti veni pe messenger yahoo?
Daca imi trimiti si id-ul tau.....eu am incercat sa ti-l dau....dar aceiasi poveste.
camataru_tr