daca tot ati zis Craiova de ce nu in zona de munte a judetului ca pare mai interesant.
Printable View
daca tot ati zis Craiova de ce nu in zona de munte a judetului ca pare mai interesant.
Si eu as vrea sa vin la adunarea satelistilor,pentru ca si eu sunt un patimas al satelitilor,si as vrea sa ma intalnesc cu toti cei care sunt patimasi si pasionati de sateliti.Va rog sa postati pe forum din vreme data si locul unde o sa aiba loc adunarea satelistilor
Deci dragii mei colegi analizand postarile voastre si va multumesc celor ce ati fost aproape si la subiect decidem urmatoarele:
Adunarea satelistilor se va face la CONSTANTA pe data de 15
Se va stabilii ce cum si unde in CONSTANTA in urmatoarele saptamani.
Pentru sugestii si reclamatii luati legatura cu subsemnatul si Danni_x
Va multumesc tuturor!
constanta 15 august de Sfanta Marie Mare!
si Ziua Marinei!!!!!!!!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:DQuote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
la Cetate la Dinescu
Nici nu am mult de mers :(Quote:
Originally Posted by adi sony [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
VA-ti hotarat? unde? si ce locatie? ca asa sa ne intalnim in oras orasul e mare,stabiliti unde la ce hotel-restaurant-terasa-bar etc. timpul trece-tic-tac;tic-tac
de ce nu la bordel.mooo am glumit dar ma gandeam sa ne simtim bine.lol
Nu cred ca constanta este un oras prea central ca sa zic asa ca sa ajunga toata lumea(xvanish)este din baia mare si cred ca este ceva de mers pt el pana la constanta nu? PT mine care sunt din bucuresti este cat de cat rezonabil,dar pt alti? Din pacate nu este nimeni din zona brasovului?
Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ca constanta nu este dar spune tu altul si sar ceilalti cum ca n-ar fi prea central
daca vreti sa ne intalnim ramane cum am stabilit cu ady ...daca nu nu ...
pentru fecare trebe sa fie rezonabil?
eu stau la pitesti si totusi e distanta pana la constanta......dac trebuia sa aleg zona brasovului era mai aproape .....dar............CONSTANTA E OK !
Nu tineti cont de mine pentru ca daca vreti sa ne intalnim in perioada asta nu cred ca o sa pot merge... voi hotarati unde si cand (in asa fel incat sa fie bine pentru toata lumea) si apoi vad eu cum fac... la urma urmei ca e bucuresti sau constanta pt mine tot una e... oricum sunt departe de majoritatea dintre voi :D
A trecut o perioada destul de mare de cand am deschis acest subiect ,dar vad ca nu a mai raspuns mai nimeni ,chiar e asa de greu sa scrieti ceva ??Quote:
Originally Posted by adi sony [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Rog ,mai este o saptamana ,cei care vor si au buna placere de a venii la aceasta adunare sa isi exprime parerea ,unde cum ce si cum facem.
Multumesc mult.
Din pacate in aceasta perioada pana undeva pe 8septembrie nu o sa pot onora cu prezenta decat daca este in BUCURESTI si nu in alta parte.
Ok ptr cine?Quote:
Originally Posted by Danni_X [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ca nici unul nu a mai deschis o vorba ,toti tac si nu zic nimic ,mai sant 2 zile,sa vad din cei laudarosi care se prezinta.
Se pare ca voi fii singurul care voi fii prezent.
Nu este vorba de Danni_x ,e vb de toti cei care santem pe forum,si mai e vizitat de alti colegi de pe alte forumuri ,ce o sa zica ,mey cum a fost la Adunare?
Asa ca comentariile is de prisos
poate in acest week-end voi fi la mare impreuna cu un amic ,pasionat si el de sateliti si mai mult de receptoare.Mai mult de 3 zile libere nu imi pot permite.
@adi_sony
nu trebuie sa te superi ,multi dintre cei care lucreaza in acest domeniu nu prea se bucura de multe zile de concediu,sau mai pe intelesul tuturor ,nu pot sa isi ia multe zile libere. Asa ca e destul de dificil sa stabilesti o data pentru intilnire la care sa se nimereasca cit mai multi in concediu sau in zile libere. Macar te intilnesti pe rind cu cei care vin in concediu la mare.
Marea va asteapta ,de fel si Adunarea Satelistilor si se va tine in PortulTomis pe data de 15 August 2007 la ConstantaQuote:
Originally Posted by Danni_X [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]