Eu am facut referire la intreg DTH si nu la cateva programe:)
Printable View
Eu am facut referire la intreg DTH si nu la cateva programe:)
Deobicei ,AKTA lasa programele necodate in perioadele (din ce in ce mai dese) in care se pare ca are probleme cu sistemul si baza de date(reactivare cartele, autorizare pachete extra),nu cred ca e vorba de misto sau darnicie,suntem intr-o societate in care totul se plateste, nu-i asa?:)(uneori mai mult decat face)
A compara Akta cu Premiere este ca si cum ai compara sacaua Primariei cu naveta Columbia. Asta, daca putem intelege ce a spus Einstein ...Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
asta ai inteles tu?ok atunci,dar in fine,insa de te uitai mai atent........ce-i drept mai rar ptr ca aceste pachete nu mai au nimic ce demonstra:)....era scris negru pe alb
Akta free momentan.:band:
O avea legatura cu faptul ca de vreo cateva zile cardul meu AKTA merge ce merge si mai ia cate o pauza...
se poate si asta
de multe ori se face free pachetul tp ca nu se face cum trebuie updatul la carduri sau pt a mai face reclama
dar prima optiune cred ca sta in picioare mai mult
Akta free din nou.Iarasi au probleme cu subscriptiile.( :D )
Din nou pachetul AKTA este free.
sa ma grabesc sa vad cum e SciFi, pana nu il codeaza din nou! :dance:
Pe Hotbird din pacate la aceasta ora programele AKTA sunt codate, free doar pe Sirius.
nashpa nu am gasit pe sirius nimic de Sci-Fi. insemana ca il preiau dupa Hotbird. nici la akta info nu era nimic. :agresiv:
Bine ca nu-l preiau "dupa-amiaza"Quote:
Originally Posted by iaro [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]