Re: HD? Ipbox 900, Kathy 910 sau altceva?
Daca are gbox poti sa te conectezi cu mbox la el fara probleme.Daca iei de la un server cccam poti sa te conectezi cu incubus din moment care te da numai o linia.Dar la orice caz intreaba pe el daca poate sa ofera decodarea la canale HD.O sa iese in curind versiuna de Enigma 2 care o sa rezolva multe probleme.
va rog sa mi spuneti care aveti Ipboc 91 HD daca merge wi-fi pe USB ?
de asemnea m ar interesa daca in incubus sau cum o avea acest emu/ imagine, se pot seta pt 2 provider, canale diferite, 2 emu diferite...
de exemplu.. sa iei din cccam o linie pt sky ita hd sa ziceam
si de pe mgcamd o linie CWS pt TVR HD...
din cate stiu eu la PLI se paote seta asta, dar am testat doar al dm500, la 800 n am avut timp chef..
vrei tu neaparat mgcamd pentru TVR HD? poti in incubuscamd sa pui ambele linii si de cccam si de newcs :)
am si eu 2 nelamuriri in cazul receptoarelor Kathrein si IPBOX
banuiesc ca este identic la amandoua.
deci:
1. daca imi cumpar un IPBOX 910 ce SOFT (imagine, emu, etc) trebuie sa pun pe el ca sa vad in sharing ?
identic este si pentru Kathrein.
intreb pentru ca m-am pierdut in cate comentarii am citit despre X versiuni de imagini, Y emulatoare, etc.
eu acum am un DM 500 care merge pe ccam.
am inteles ca incubus este client de cccam adica pot lega IPBOX-ul cu DM 500 in serie si pot pune apoi linia de cccam din DM 500 in IPBOX 910 sa vad sharing in HD , este corect ?
daca nu aveam DM 500 , ce soft, imagine si emu trebuia sa pun in IPBOX ca sa vad sharing ?
2. imi puteti spune 2-3 diferente +/- intre IPBOX 910 si Kathrein 910 , principalele diferente majore si de ce ar merita unul sau altul
Demnitarul
2. imi puteti spune 2-3 diferente +/- intre IPBOX 910 si Kathrein 910 , principalele diferente majore si de ce ar merita unul sau altul
Demnitarul[/quote]
Daca cumpari ipbox ai doi posibilitati la software.Una folosesti Enigma 2 care e inca beta dar se evolueze repede (asta poate sa confirma si @zildan) sau pe firmware oficial de la DGS.Asta firmware original au luat-o NLB si Sifteam si au modificat-o putin ca sa ia emu si sa are panel,dar la final e firmware oficial.Eu am pe dream 500 ca server si am conectat pe ipbox 9000 ca client la dm500 si am pus si inca doi linii din alte server la ipbox...asa am in total 3 linii la incubus din care una e de la dm500 care am in retea.Si merge foarte bine,e stabil nu se bloceaza si deschide pe toate canale.
Ipbox +
-are slot intern si poti sa conectezi un HDD intern.
Kathrein +
-enigma 2 e mai evoluat fata de ipbox
Ipbox -
-enigma 2 nu e foarte evoluat are de lucru inca,firmware oficial nu e acelerat.
Kathrein -
nu are slot intern,HDD,am impresia ca evolutia de software oficial nu e rapida.Dupa un an au pus oficial diseqc 1,2.
deci in concluzie:
ce SOFT / EMU poti sa pui pe IPBOX ca sa vezi in sharing in situatia in care cineva NU ARE DM 500 ?
mbox sau incubus, in functie de ce linie primesti.
Mbox (e ca la Gbox,stie resharing) incubus (ca client la cccam servers,nu exista limita la numar de servers) Mgcamd (nu face resharing stie gbox,newcamd,camd3),camd3,evocamd.
din cate inteleg eu cel mai bun la ora asta ar fi Kathy 910 nu?
adica merge enigma2 fara pb pe el cu incubus 0,75..
ma insel?
se pare ca incubus 0.75 nu merge cum trebuie pe kathy. cu aparitia versiunii acesteia suportul s-a canalizat doar pentru receptoarele ipbox si azbox
Quote:
se pare ca incubus 0.75 nu merge cum trebuie pe kathy. cu aparitia versiunii acesteia suportul s-a canalizat doar pentru receptoarele ipbox si azbox
dar pe azbox merge enigma 2?
La azbox nu merge enigma,merge software oficial numai.Ceva miscarile se face si pt Azbox pt enigma 2 dar are mult drum inca.Asa acuma toti noi clientii au o dilila mare:
Azbox care are incubus (cccam) dar nu are enigma?
Kathrein cu enigma care ruleze ok dar fara incubus care stie cccam?
Ipbox care are incubus (cccam) dar nu are o versiuna stabila de enigma?
Sau pe dreambox care are enigma si cccam dar costa cel putin 2000 ron?
Nu stiu cat o tine iuresu, dat momentan la Kathy se lucreaza intens la e2, enigma care se duce si la Ipbox.
Am senzatia ca sunt implicaiti producatorii coreeni, nu firmele europene.
Oricum exista si foarte multi pasionati care lucreaza in acest proiect.
Incubus se pare ca se protejeaza, am vazut ca citste confuguratia hardware a receptorului.
Va trebui sa rezoolve si pe e2 cu el, momentan trage tare pe imaginea dgstation de la Ipbox si compileaza
si pe e2 dar aia de e2 are probleme.
La ipbox viitorul e e2, din testele mele se comporta mult mai bine receptorul
in e2 decat in imaginile bazate pe dgstation.
E drept ca incubus 0.75 merge aproapae perfect pe mai multe lini pe aceste imagini.
Despre e2 pot spune ca versiunile din martie sunt mai sprintene, media playerul merge aproape perfect,
daca ai linii bune totul e vis (pe Mbox zic).
Cand va reusi sa corecteze si incubusul pe e2, va fi pe ccc@m perfect la enigma SH40.
@zildan spune la kathrein sa cotizeze daca vrea incubus!!!!! :ha:
:cheers:
pai e frumos din partea lor ?
atunci si ipbox-ul sau cine se ocupa de incubus ar trebui sa "cotizeze" pt e2 pe ipbox , daca e sa o "luam asa"