Hai baietii votatii!!!!!nu va fie rusine....
Printable View
Hai baietii votatii!!!!!nu va fie rusine....
@smv167
Stiu ca secta 800 are un guru needucat care posteaza pe alt forum.
Am la comparatie si Kathy si DM800 si nu e cu nimic mai bun hardware 800.
Te sfatuiesc sa testezi comparativ si apoi sa scrii.
Sper ca nu faci afaceri cu receptoare, ca atunci parerea ta e nula si neavenita!
otheitis, n-am spus ca nu-i buna. am spus ca prefer insa mai mult ipbox 910. dupa parerea mea este cel mai reusit dintre toate.*
la fel cum am spus ca as prefera un ip9000 decat un dm 800.
nu stiu cat e de ok votul, eu le-am testat pe toate mai putin kathy. stau si ma intreb dintre cei care au votat, cati au testat si alt receptor. sau cati au testat receptorul respectiv.*vad ca au fost persoane care au votat si doua receivere
Am Kathy de 6 luni (dupa un Opticum HD),si sunt multumit. Merge stabil, este in share, roteste antena - cam astea sunt lucrurile importante pt. mine. Mi-ar mai placea sa am cateva chestii de comfort, ce am la VDR, dar daca ar fi sa aleg acum, tot Kathy mi-as lua. Sau poate un IPBOX 9000.
hee hee hee in 4 propozitii ai o opinie despre kathy si 3 despre mine :D :D :D
uite @otheitis vrea sa stearga din flashul de 32MB ceva ceva din enigma2 .... nici nu indraznesc sa intreb de ce
uite ca este un mod hard ce pune inca 64 MB RAM la kathy .... o fi de bine , o fi de rau ....
uite ca se poate , pui CS&serverul de share pe alta scula si nu plingi dupa lipsa unui CardReader
Intrebare : cu tuner dublu , prin care chip se proceseaza cel de-al doilea TS ??
Rugaminte : ramineti totusi obiectivi , chiar nu conteaza aici/acum ce scula :D aveti in dotare
Ca tot a venit vb despre cele mai bune receptoare HD vreau sa imi cumpar si eu unul sa mearga bine atat vreau ,si bani mai putini ,poate fii si client ma refer la cccam ,nui problema.
Un sfat as dorii. Eu sant satul de electronicele ce sant pe piatza in ziua de azi
Poti sa-l iei pe cel mai ieftin. Fac toate acelasi lucru. Daca nu te intereseaza cititorul de card poti merge pe kathy sau ipbox 900, daca da atunci ipbox910
E vb de ,,Butonul de lift sau Anaconda? :DQuote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am iar DM800 in teste.
II crapa imaginea si proprietarul ma roaga sa il instalez iar.
Deci plusuri la 800:
-zapping rapid (cam de 2 ori mai rapid decat la actuala imagine e2 pt kathy)
-in general in ultimul gemini se misca bine si arata foarte bine meniurile.
Minusuri la 800:
-pretul
-tunnerul e mai slab decat la kathy, am testat pe 3 sateliti, posturi care mergeau acceptabil pe kathrein pe 800 nu se vedeau decat macroblocuri verzi
- timp lung de boot
- telecomada din topor, e aproape cat receptorul si are butoanele colorate prost plasate.
- afisajul e facut de forma, prea mic pentru a fiu util
Plusuri la Kathy:
-pretul :)
-telecomanda
-afisajul
-il cumperi de la reprezentanta oficiala nu de la bisnitzari
Minusuri la Kathy:
- sonoru nu e gata la actuala imagine e2 (nu stie decat PCM pe optical)
(intre timp s-a rezolvat sonorul total)
- e2 e inca in faza alfa si urmeaza in cateva zile sa apara prima imagine beta
(a aparut si beta)
- nu e decat client CCCam la ora actuala
- nu are cititor de card
Partea cu zappingul rapid e mai mult de palmares, pe mine ma intereseaza mai putin asta.
Daca o sa am timp mai fac ceva teste.
IP box 910 HD poate reda .mkv de pe un HDD extern, asta in ideea sa il pot folosi ca player de filme mkv? Ce receiver poate asta? Eu inca mai adun argumente pentru cumpararea unui receptor cat mai versatil/stabil/usor de lucrat!
Eu am testat Katy si DM800.
La katy mi se pare imaginea HD mai buna decat la DM dar la programele cu semnal slab se blocheaza si trebuie restat de la buton.
DM-ul are soft excelent iar la mine nici nu am pre vazut bug-uri sw/hw. Am imagine GP3.8 si nu l-am mai restartat de foarte mult timp.
root@dm800:~> uptime
13:43:42 up 23 days, 17:08, load average: 1.14, 1.14, 1.09
root@dm800:~>
mishu235 citeste la sectiunea kathy , ultima imagine aaf xmans
am si eu o inrebare, nu imi pot da seama din poll :) care e mai bun dintre Kathrein 910 si IPBox 910? am observat ca sunt pe la acelasi pret, dar care l-ati lua voi acum daca ati fi oarecum incepator?
Multumesc :cheers:
Eu ash alege Kathrein 910 HD. Shi am ales de curand.
haideti sa continuam discutia si sa ascultam si alte pareri despre cele 3 receptoare deoarece vreau sa-mi cumpar unul si nu stiu care e mai bun dintre cele 3
deci nici o parere de profesionist intre cele 3 receptoare cele mai cunosute?