doar suntem oameni si gresim
Printable View
doar suntem oameni si gresim
dar nu rezolvam nimic prin razbunare si ura
catre spaniolul adresez urmatoarele randuri;eu zic sa stai linistit nu ti o ia nimeni inainte,esti bun dar mai ai si tu unele iesiri maai spectaculoase,oricum nu ma deranjeaza cu nimic ce ai scris tu sa fii sanatos si sa ajuti si pe altii care au nevoie de sfatul tau.
Pai si asta ce mai e parinte? un sfat?Quote:
Originally Posted by superstar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
superstar prea va dati aere de vedete de ce nu arata ti ce puteti
cool down......timpul coace ciresele!Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
daca nu da ploaie se usuca
Parinte la asemenea afirmatie nu mai e nevoie sa uzi ciresii,ca sau uscat deja!!Quote:
Originally Posted by superstar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Te inseli , nu toti au capacitatea de evolutieQuote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu zic sa o lasati mai moale ca nu sunteti la sectiunea offtopic...
@superstar: Nu are rost sa te superi pt simplul fapt ca nu e nimeni in zona ta sa mearga personal sa te ajute... noi te ajutam cu ce putem si cum putem... daca era vorba de un calculator ma conectam pe el si til rezolvam dar fiind vorba de un receiver extern iti dai seama ca nu exista decat doua solutii: ori til rezolva careva (si aici se pare ca nu ai noroc) ori te pui si til configurezi singur, linistit si fara nervi... cu putina rabdare si atentie ti-l configurezi...
Nu rezolvi nimic daca te descarci pe cei care au incearcat sa te ajute...
Eu iti urez succes!
A reusit man,dar dupa ce a reusit nea multumit cum ai citit mai sus,pe deasupra mai e si popa,nu a tinut cont ca 2 luni lam ajutat cu tot ce am putut,mai ales ca am stat zilnic cel putin 30 min pe mess sai explic,cum a vazut ca era usor cum ia scapat perla din gura,eu unul nui mai spun nimic,lam sters si din mess voi nu aveti decit e alegerea voastra,dar sa va multumeasca careva asa cum a facut-o el cred ca ati proceda ca mine!!Quote:
Originally Posted by XVanish [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sunt curios ce io fi zis celui ce ia instalat receiverul{configurat}
...ai dreptate....am vazut si eu.....Quote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu mai continuati discutia/cearta asta. Nu are rost. :(
fratilor am avut mare noroc datorita voua ,am rezolvat cu soleronul,merge super,va multumesc mult in special domnului alex bogdan .l-am configurat am avut si putin noroc acum am linie ,vad cam tot ce se poate vedea si sunt foarte multumit. va multumesc.
Nik-ul este spaniolul nu e nevoie sa-mi dai tot numele,ok!! se accepta multumirile ca scuze, sa zic asa!
s-au copt ciresele.....