Daca lai incarcat e ok! el nu iti schimba nimic in meniul softului,lai incarcat acum pune niste key valide si enjoy!Quote:
Originally Posted by p_ionel [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Vizionare placuta
Printable View
Daca lai incarcat e ok! el nu iti schimba nimic in meniul softului,lai incarcat acum pune niste key valide si enjoy!Quote:
Originally Posted by p_ionel [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Vizionare placuta
Stiu ca enervez dar la System Seting-Channel Lock este pe Locked si nu pot sa-l dau pe Unloked.Este normal?
Daca nu merge schimba softul,totul trebuie sa fie unnlok iar ora setata 00,altfel nu deschide TPS,daca schimbi softul reincarca si bootloaderul din nouQuote:
Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si citeste cu atentie ce scrie in acest link,aici ai toate informatiile necesare despre incarcarea unui soft pe un kaon
La fel si aici,urmareste linkul acesta cu atentie!Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
belea...cand vreau sa schimb softul ma deconecteaza cu toate ca fac la fel ca prima data.Imi spune conectat dupa care deconectat(apas pauza).De ce?
Fi atent sa aiba acelasi HW ca primul soft pe care lai pus adica asta;Quote:
H/W:V12.C1
daca nu e identic nu til primeste,mai incearca daca nu lasal asa,ai incercat cu softul pe care il ai acum in receptor sa vezi TPS de pe HOTBIRD 13? altfel nu are rost sal schimbi,tu pe ce satelit esti cu antena? ce programe vrei sa vezi?in functie de programele pe care le vrei sa le vizionezi pui si softul,nu il schimbi ca pe camasa ca se blocheaza receiverul si apoi ramai cu el ca piesa de muzeu,eu zic ca asa cum il ai softul acesta e perfect pentru ASTRA19 pachetul D+ are peste 120 programe codate pe care le poti viziona lejer daca pui keyle corecte,ai filme,muzica xxl,desene animate sport si multe altele,pune antena pe ASTRA 19,pune keyle pentru D+ si vizionare placuta!
ok multam mult si scuze ptr stressQuote:
Cu placere si stai linistit nu ai stresat pe nimeni,daca ai intrebari pune ca nu se supara nimeni!!Quote:
ok tu ai spus.Pe un receptor coship(Dolce) se poate schimba ceva ca ma enerveaza rau meniul?Quote:
Daca schimbi softul la coshipul dolce adio programe dolce,softuri gasesti pe croasat pentru coship dar nu te sfatuiesc,e pacat sal strici doar ca te enerveaza meniul si sa pierzi programele dolce.Quote:
Nu mai vrea sa incarce kup-ul zice ca am com-ul ocupat.......dar nu e.Asta e a mers o data,cred ca ma las,ma depaseste......cred.Pana data viitoare cand o sa incerc iarasi.
Tot nu ai raspuns la intrebare;Quote:
ce programe te intereseaza sa vezi?
ne spui ce programe vrei sa vezi si te indrumam catre softul compatibil cu acele programe daca nu te pasioneaza TPS de pe Hotbird 13,lasa receptorul in pace cal prajesti si dupa aia te uiti la el ca piesa de muzeu,softul cel ai acum pe receptor iti deschide majoritatea programelor de pe sateliti cu exceptia TPS,pune key valide in el si vizionare placuta! numai pe astra 19 ai peste 120 programe de la D+ ca sa nu mai zic de Hispasat 30 W unde ai peste 250 programe de la D+ si cabo!
Oare ce vrei sa vezi de te indirjesti atit sa schimbi softurile?
[QUOTE=spaniolul;5217]Tot nu ai raspuns la intrebare;
ce programe te intereseaza sa vezi?
ne spui ce programe vrei sa vezi si te indrumam catre softul compatibil cu acele programe daca nu te pasioneaza TPS de pe Hotbird 13,lasa receptorul in pace cal prajesti si dupa aia te uiti la el ca piesa de muzeu,softul cel ai acum pe receptor iti deschide majoritatea programelor de pe sateliti cu exceptia TPS,pune key valide in el si vizionare placuta! numai pe astra 19 ai peste 120 programe de la D+ ca sa nu mai zic de Hispasat 30 W unde ai peste 250 programe de la D+ si cabo!
Oare ce vrei sa vezi de te indirjesti atit sa schimbi softurile?[/QUOTE Ma deranjeaza faptul ca nu pot sa-l mai incarc cand vreau eu dar o sa mai incerc alt kaon.....sa vad ce se intampla
Nu vreau sa vad nimic deosebit fata de ce zici ca pot sa vad dar ma deranjeaza faptul ca nu pot sa incarc in el....cand vreau eu,probabil o sa mai incerc alt kaonQuote: