O veste buna primita de la digitalsatelit.ro
Cablul hdmi vine ca bonus din partea firmei la achizitionarea receiverului.
Printable View
O veste buna primita de la digitalsatelit.ro
Cablul hdmi vine ca bonus din partea firmei la achizitionarea receiverului.
Foarte bine!!!Ar putea si o cartela TVR HD pt proba...Nu e mare costul...pt asta miscare..
azi am sunat la digital satelit pt ip box 910,il au la 1360 ron,dar garantia de 2 ani este valabila numai cu imaginea originala.am intrebat ce fac daca schimb imag. si se strica ,si mi s-a spus in final ca se va repara dar va costa,ca nu poate sa vb mai multe prin telefon. VOI CE ZICETI DE ASTA ?
aceeasi conditie o pun toti producatorii daca nu stiai, in capul listei dream multimedia.Quote:
Originally Posted by inocentul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Stai linistit nu ai probleme pt ca cu ipbox poti sa treci pe imagina unoficial pe usb stick.Si daca se strica il trimiti fara usb stick si ei vede ca ai pe original firmware.Prima versiuna de e2 care o sa apare in curind o sa ruleze si ea prin usb stick mai terziu o sa exista si versiuna pt flash.Asa nu faci griza.Dar nu exista sansa sa strica cu firmware unoficial pt ca e bazat pe firmware oficial...
:lol: in incercarea de-mi modifica subtitrarea dvb am reusit sa-mi modific si meniul. e pe italic acum :)))
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am luat de la ei cardul TVR, costa 50 ron, insa as fff curios cum functioneaza in 910 pe slot intern, stiti si voi cum a mers pe 900 cu mbox+newcs+phoenix!Quote:
Originally Posted by otheitis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Bineinteles ca odata cu cardul am luat si cam-ul via, la ora aceea nu eram convins de potentialul receptorului.
Salut,Quote:
Originally Posted by inocentul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sunt din Cluj si cunosc personal pe cei de la digital satelit.
Dupa ce am cumparat receptorul si am avut primele probleme cu instalarea noilor imagini ei m-au ajutat cu suportul, asta pana am gasit pe cei de aici, si in special pe @otheitis care ma scos din ceata definitiv.
Pot confirma ca sunt foarte seriosi si "cooperanti", insa sa nu uiti totusi faptul ca producatorul sustine garantiile, nu magazinele. In situatia asta trebuie ipacata si varza si capra, ca doar e clar ce ar fi un receptor linux fara "floricele".
cartela TVR merge perfect pe slot intern lui ipbox 9000 cu combinatia mgcamd/newcs.si decodeze fara probleme.Am pus si o linia N: la server de cccam care am si il vede ok pe cartela dar nu poate sa decodeze din cauza de CAID.Cine rezolva asta problema o sa fie tare!!!!
IncubusCamd deschide pachetul TVR de pe 16E cu protocol cccam. Merge perfect.
Cu mgcamd a mers perfect si la mine insa cu mbox nu vroia sa-l ia prioritar local, iar din cat am inteles nu-l da mai departe pe retea desi totul parea ok.
Oricum na-m apucat sa testez suficient, plus foloseam varianta scurta la linia C.
Supported HDD for AB IPBox 910HD
2,5"
1. Samsung:
Model: HM121HI / 120 GB / 5400rpm / SATA 1.5Gbps
Model: HM250JI / 250 GB / 5400rpm / SATA 1.5Gbps
2. Western Digital:
Model: WD1600BEVS / 160 GB / 5400rpm / SATA 1
Model: WD800BEVS / 80 GB / 5400rpm / SATA 1
3. Seagate:
Model: ST9160823AS / 160 GB / 7200rpm / SATA2 3.0 G )
Model: ST980811AS / 80 GB / 4200rpm / SATA )
3,5"
1. Hitachi:
Model: HDP725050GLA360 / 50