scriele celor de la dream multimediaQuote:
Originally Posted by zottya [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
scriele celor de la dream multimediaQuote:
Originally Posted by zottya [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:D:D:D:D:DQuote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ce-i asa de amuzant? cred ca e singurul loc de unde poti afla daca ai un box original sau nuQuote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
mi-a placut replica ta; bine ai zis!Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai trimiti un email la DMM Germania cu seria de la dream si le explici ca vrei sa afli daca este clona sau nu.Quote:
Simplu.
Dear __________________Quote:
Originally Posted by Bengosu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Thank you for your decision buying our products.
We have checked your serial no. and noticed, that you have bought a 100%
original one.
Wish you a lot of fun with it and if you have question, please do not hesitate
to contact us.
> Hi. I buy a DM800 HD PVR in ROMANIA.I want to know my box is original or
> clone.Here is the :
> S/N 861613000013355
> MAC: 00:09:34:27:BB:_ _
> I wait your answers.
> Thank you.
Mit freundlichem GruĂ, Best Regards
Patrick Puch
Tel.: 0180-3 85 85 90 770
eMail: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
web: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Address
Dream Multimedia GmbH
Pierbusch 26
44536 Lunen
Germany
Amtsgericht Dortmund, HRB 19958
Geschäftsfuhrung: Alpaslan Karasu
Aveti grija cu emailurile astea la DMM!
Daca ati modificat mac-ul box-ului copiind unul gasit pe net, s-ar putea sa primiti confirmare de la ei ca e original, iar ei sa il treaca in "black list" pentru un viitor atac pentru ca deja il cunosc! Aveti grija si daca ati cumparat cu buna stiinta o clona cu "mac original" ca si acestea sunt urmarite...
Va sfatuiesc sa nu va aruncati la instalarea noilor imagini care apar in special la Gemini, dar si celelalte. Niciodata nu se stie!
Am citit de pe ambalaj, asa ca sper sa nu am probleme.:)Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
a trecut o saptamana de la deschiderea thread-ului si inca nu avem rezultatele testului :oops: betatesterul este asa de ocupat sau s-a intamplat ceva ce nu trebuie sa stim ? :oops:
asteptam sa-si facat timp betatesterul sa ne mai zica si noua ceva despre clona sau s-a intamplat ceva cu cutiuta si asteptam sa vina alt box din orezarie :oops:
Nu e corect sa comentezi in acest mod! Omul nu a mai intrat pe forum de 4 zile!
nu a mai intrat pe acest forum de 4 zile dar prezent pe forumuri a fost si pentru un produs asteptat si dorit a fi promovat de catre vanzator ( tot respectul pentru daniel ) se putea arunca cateva vorbe :sorry: parerea mea . daca am gresit cu ceva imi cer mii de scuze :sorry::sorry::sorry:Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si cat ar ajunge un DM800 ? As fi interesat sa cumpar .
I-mi pare rau pentru cei care se asteptau sa cada clona , dar receptorul functioneaza de o saptamana fara restart .
Am intrat pe forum dar fara sa ma loghez , nu am crezut ca am sa am atatea pm-uri , ori cum am raspuns la toate si scuze pentru intarziere .
Daca mai aveti intrebari , va rog sa le puneti in acest topic , poate sunt si alti useri care vor sa i-si faca o parere.
Ai pus si imagine GP ?