Pai eventualele bug-uri ale unei imagini nu se pot discuta in cadrul acestei sectiuni?
In ceea ce priveste problema lui @cation, cred ca este normal sa verifici intai "amanuntele" (antena, cabluri, mufe, LNB) si mai apoi sa schimbi imaginea.
Printable View
Pai eventualele bug-uri ale unei imagini nu se pot discuta in cadrul acestei sectiuni?
In ceea ce priveste problema lui @cation, cred ca este normal sa verifici intai "amanuntele" (antena, cabluri, mufe, LNB) si mai apoi sa schimbi imaginea.
Totusi incearca si alt lnb .
Ba da.Se poate.La tine.Dar cand cauti o imagine sa pui pe receptor si dai peste " am img. nemesis,ce mai trebuie sa vad digi ? "...si alte alea... nu prea se mai poate.Cel putin la mine.Quote:
Originally Posted by val [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In regula; @Einstein sterge te rog posturile care sunt in plus in acest topic.
Scuze ca am postat unde nu trebuie. Problema s-a rezolvat ... LNB pozitionat prost. Am o intrebare legata de imagine. Ca sa intri in meniul de unde schimbi sunetul si subtitrarea zica sa apesi butonul audio. telecomanda mea nu are asa ceva. :comp:
cu ajutorul calculatorului in browser bagi ip dreamului te loghezi cu user si parola si de acolo intri in Control / Remonte Control si ai o telecomanda virtuala care are aceleasi functii ca si telecomanda normala , restul banuiesc ca il stii ...
Functioneaza asa, dar daca ii dau restart pierde toate setarile de subtitrare si trebuie bagate din nou.
Problema e ca nu il tin conectat la PC. Il conectez doar pentru setari
ma mir , fiindca eu am acesta imagine instalata de peste 6 luni si in acest interval am dat destule "reseturi" , dar nu a pierdut nici o setare la prg. care au fost setate cu subtitrari
Asa e. Ai dreptate. S-a blocat chiar dupa ce i-am bagat titrarile si a trebuit sa-l scot din priza. La reboot normal le pastreaza
Multumesc pentru sfaturi