Re: ANTENE- pe care sa o iau?
Quote:
Citind printre randuri, tu vorbesti de o antena fixa pe 19E cu un singur LNB. Solutia cu receiver patched e avantajoasa cat or sa mai apara chei pentru D+ si Premiere constant ca fara pachetele astea ramai pe Astra cu FTA-urile nemtesti. Pe termen lung nu cred ca e o varianta tocmai inteligenta. Sper ca explici omului ca azi sunt chei maine s-ar putea sa nu mai fie... Varianta cu Soleron e mai bunicica, daca are legatura la internet. Isi cauta peers si poate fi oarecum sigur de receptie. Daca nu are legatura la net parerea mea ca o antena mobila e necesara, sa caute pachetele pentru care sunt chei+alte FTA-uri+ce feeduri mai gaseste.
Nu am specificat daca e cu un singur lnb in principiu clientii intreaba? doar satelitul asta? si atunci le expun varianta unui multifeed cu 5 lnb-uri adica;ASTRA 19-Ewtelsat 16E-HOTBIRD 13 E- EWTELSAT 7E-SIRIUS 5E in functie de posibilitatile lor financiare le pun ceea ce isi doresc,variante sunt multiple mergind pina la o antena cu un H_H multifeed! acum depinde de fiecare ce vrea!
Quote:
daca mergi pe un singur lnb, eu as merge pe prime focus; daca te gandesti sa-l pui si pe al doilea, sau al treilea, sau...:), atunci mergi pe offset
Quote:
Se pare ca la dimensiuni egale prime-ul are un plus de semnal, e mai precisa. Citeste si aici:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Totusi diferenta nu este semnificativa, cred ca alegerea e mai mult una ce tine de gustul fiecaruia.
Multumesc,
O sa merg pe varianta OffSet...
Am o intrebare la voi...
Exista un pozitioner care sa fie comandat de rec. la fel ca si motoarele H-H?
multumesc
Quote:
Am o intrebare la voi...
multumesc
Cred ca orice receptor diseq 1.2 stie sa comande pozitionerul.
Eu am Echosmart cu pozitioner Motek, dar comand pozitionerul separat, pt a nu avea surprize din partea softului, si anume sa dau vest si sa o ia est, sau sa dau cu antena de pereti datorita vreunui bug.
Quote:
Am o intrebare la voi...
multumesc
Strong SRT V50