ca mare dreptate ai dar oricum e greu de trecut peste asta usor , e nevoie de zile sa uit cat de cat de ea
Printable View
ca mare dreptate ai dar oricum e greu de trecut peste asta usor , e nevoie de zile sa uit cat de cat de ea
daca era vorba de un divort ?Quote:
Originally Posted by romeox [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
in care imparteai casa , masina , copiii
era mult mai nasol
nu esti primul si nici ultimul
bucura-te ca e nu e mai rau :agresiv:
intradevar va trece greu,dar aici intervin prieteni si anturaju care te pot ajuta sa treci peste asta insa daca gasesti vreo doi sa-ti spuna ce boua ai fost atunci..........Quote:
Originally Posted by romeox [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
deocamdata parintii , prietenii reali cat si cei de pe forum , colegii ,ma suna , vin pe la mine , ma iau cu forta in oras(ieri de ex plecat o zi intreaga in iasi) am m ai uitat cat de cat dar seara cand ajung acasa iar ma iau gandurile si nu-mi revin,dar sper sa treaca cat mai repede , cat despre bunuri si copii mare dreptate ai ca ar fi si mai greu dar e greu si acum poate nu la fel de greu dar oricum doare , nu ma doare ca a luat banii cat ma doare ca m-a tradat si ma inselat care pt mine e ceva suprem ,dar......capul sus , viata merita traita cu ea sau fara ea,f multi au spus ca o sa regrete si o sa ma caute in max o luna si sa se intoarca , sa vedem si asta ca tare sunt curios mai ales ca nu a dat nici un semn de viata la nimeni din romania ,ma gandesc la n posibilitati ori are bani acum si se distreaza la maxim avand si noul ei prieten langa ea(caruia ii multumesc ca mia deschis ochii dar oricum daca l-as vedea in fata i-as rupe gatu fara remuscari) ori sa nu fie deja pe centura la scos bani sau in vreo retea ceva.....timpul o sa-m arate adevarul cred.
Cred ca asta este greseala pe care o fac barbatii fac prea multe cadouri.Eu in viata mea nu am cumparat nimic unei femei decit strictul necesar.Cit despre ruperea gitului unuia care pina la urma ti-a facut un bine este o greseala,uit-o si gata.Quote:
Daca o dai in judecata s-ar putea sa fii si tu dat in judecata pentru corupere de minori.
Ar putea spune ca ai abuzat de ea de la 14 ani. Nu ai cum sa sa te aperi. Bucura-te totusi ca "ti-a deschis ochii" pana nu a fost prea tarziu. Daca te-ar fi lasat si cu un copil in brate?
Asa fiecare isi vede de viata lui. Banii ai sa-i faci la loc. Mai rau este de ea....sincer.
Multa bafta pe viitor.
si ca o continuare a povestii astazi am fost la taicasu la spital pt ca taicasu e internat la psihiatrie , omul a facut un soc , si mi-a zis ca si mama prietenii mele (sotia lui) a disparut cu 18 mil din casa , si la fel incearca sa o sune si ii raspunde in italiana , concluzia e ca e posibil sa fi plecat cu maicasa
in ce familie m-am bagat ca nici mie nu-mi vine sa cred ......
Salut, parerea mea : cu cat te gandesti mai mult ''in urma '' , cu atat , iti faci mai rau tie , fa un efort si sterge cu buretele ( stiu ca e greu , dar nu imposiobil ) , dupa o perioada de timp, vei putea sa te ''judeci '' , ce ai facut bine si ce rau in aceasta relatie , cauta sa iti umpli timpul cu alte pasiuni ( profitabile pentru suflet si minte :) ) . Multa bafta si capul sus .
chiar daca o sa para ca sunt un prost , si cu toate ca am vb in seara asta cu un avocat si care mi-a garantat castigul procesului , nu o sa o dau in judecata , mai bine sa o judece dumnezeu , daca ma uit in urma toti acesti 4 ani si ceva pentru mine au fost frumosi alaturi de ea , si pentru asta ii multumesc , asa ca mai bine sa las lucrurile asa cum sunt si o sa vad ce-mi rezerva viitorul , sunt curios daca o sa mai sune vreodata sau daca ma va cauta vreodata .....daca nu ma multumesc cu ce a fost si o sa incerc sa o uit si sa deschid de data asta de 2 ori cand o sa ma bag intr-o relatie , sa nu mai patesc la fel , multumesc tuturor pentru sfaturi
UPS!!!! esti indragostit lulea de ea............problema mare la tine acest aspect,e clar..daca se intoarce o primesti cu bratele deschise.....mare greseala,asculta ce iti spu;UIT-O!!!!!! si da-o in judecata!!! merita din plin.Quote:
PS!! in 4 ani aveam 10000 de femei,deci mare lucru in 4 ani nu ti-a oferit,decat un pat cald si o pasarica fierbinte,NU MERITA sa o ierti,tu o IUBESTI cu adevarat!!! ea doar sa PREFACUT ca te iubeste,ma rog e alegerea ta dar din start iti spun ca e gresita!
Mda!@romeox am citit povestea ta in intregime si sincer imi pare rau ce ti s-a intamplat.Ca si colegii mei de pe forum iti dau un sfat "UIT-O" si iti va fi bine mai tarziu.Gandeste-te ca daca ea se va intoarce si tu o vei primi inapoi se va crea un precedent.Ea va face acelasi lucru,sa stea cu tine din interes si sa plece oricand de acasa ca doar nu e prima data.Daca o vei da in judecata trebuie sa sti ca acesta este "drumul pasilor pierduti".Vei pierde timp si bani pe care sincer nu cred ca-i vei mai recupera vreodata.Banii se fac,femei sunt 4-5 la 1 barbat,viata este frumoasa,esti tanar,traieste-o din plin!!!Sper sa-ti fi dat un sfat bun.
de primit nu o mai primesc cu siguranta inapoi , spun asta nu ca sa ma laud ci pentru ca asta e adevarul , nu spun ca nu o iubesc , ba dimpotriva o iubesc ca inainte poate si mai mult dar pentru ce mi-a facut o sa pun stop aici , cu toate ca imi este f greu sa fac asta , ce pot face daca e ceva incontrolabil cu ceea ce simt , stiu ca nu e bine dar ...... ce mama naibii sa fac.Am zis asa decat sa caut sa ma impac cu ea mai bine caut pe alta,sanse am mai multe la a doua varianta si poate indiferenta mea o va durea zic poate (nu prea cred sa o doara)si peste ceva vreme ma va cauta si poate o sa-mi dea macar nishte explicatii , de ce a facut toate astea .....in fine va mai tin la curent cu evolutia si va multumesc din suflet pentru incurajari si cuvintele frumoase , sa stiti ca m-au ajutat sa merg mai departe
Eu zic asa:
1.Nu te va mai cauta,nu a tinut la tine,e tanara si are multe variante,peste 10 ani daca e sa va intalniti va fi din intamplare.
2.Iti va fi greu cam o jumatate de an,dar dupa aceea ai sa spui ca si noi: Doamne,iti multumesc ca am scapat de ea.
3.E corect:nu poti sa o uiti in 2 zile,mai stam de vorba pe aici,mai vezi un film pe satelit,mai la o bere si se vindeca rana.Nu mai zic cum ti-o poate vindeca alta,dar fara graba.Si cu mai multa implicare din partea capului de sus.:)
la un moment dat o sa intervina si celalalt de jos si iar o sa fac legatura cu ea ......