Re: Suspendarea lui Basescu,un lucu bun sau rau?
M..da, eu nu ma prea pricep la politica, dar cred ca singura rezolvare la toate problemele se reduce la doua cuvinte
"VOT UNI-NOMINAL" si atunci sa vedeti cum dispar toate maimutele din parlament si din guvern....
Nu vreau sa par un fel de "mama omida" dar mai devreme s-au mai tarziu tot la vot uni-nominal se va ajunge
Dar pana atunci, ...sa nu uitam, TRAIM INTR-O TARA DE SPAGARI SI DE CORUPTI
Sunt de parere ca lucrurile au evoluat asa cum era firesc. Asa e constitutia Romaniei. Ne place - bine, nu... sa ne alegem o alta tara. Fiti convinsi ca daca era ceva neconstitutional in actiunea Parlamentul aveam acum suficiente ONG-uri care sa protesteze cu adevarat. Deocamdata doar pd (si pld) se exprima din motive lesne de inteles pt. unii, mai greu pentru altii...
Quote:
...Ne place - bine, nu... sa ne alegem o alta tara....
De ce toti ma alunga din propria tara...suntem votanti...nu ne place constitutia o putem schimba prin vot...daca ma e democratie...sau am uitat ca suntem totusi ROMANI!?
Quote:
De ce toti ma alunga din propria tara...suntem votanti...nu ne place constitutia o putem schimba prin vot...daca ma e democratie...sau am uitat ca suntem totusi ROMANI!?
EXCELENT!!!BRAVO STARIC AI SPUS UN MARE ADEVAR!!
PUTEREA E IN MIINILE NOASTRE ALE VOTANTILOR!!!!
Aici ai atins punctul culminant!!
Ca de obicei.Ne punem in fruntea tarii marinari,securisti,comunisti,vadimi,vangheli si becali si pe urma ne plangem ca avem circ.
Quote:
Ca de obicei.Ne punem in fruntea tarii marinari,securisti,comunisti,vadimi,vangheli si becali ...
Punct ochit...punct lovit...si morala fabulei e clara!
Quote:
...marinari,securisti,comunisti,vadimi,vangheli si becali ...
Din pacate, foarte corect!
Personal parca asist la o piesa de teatru cu accente comice in care actorii isi urmaresc doar propriile interese dar in care finalul nu poate fi decat unul trist, un traseu clar si asta indiferent de ceea ce am vrea noi ca simplii spectatori.Sincer ajung sa imi fie rusine ca sunt roman si asta din vina unora care nu stiu cum au ajuns acolo sa imi dirijeze mie viata.Suna absurd dar ajungem sa aratam cu unii care au inventat hotia si asta doar ca esti reprezentat de catre cine ?
Nu vad stropul de constiinta de care ar trebui sa dea dovada acesti indivizi, se vede clar un circ ieftin prin care din nou iese la iveala un traseu clar .Propriile lor interese.Ce denota oare din faptul ca la noi inca sa mai nasc mici genii care din nefericire pt. noi aleg calea occidentului sau vin aia sa ii ia de aici ?
O tara in care creier exista dar condusi de niste indivizi pe care ii las la atitudinea voastra sa ii caracterizati.
Revenind la subiect nu am cum sa fiu de acord cu aceasta suspendare, se gasesc cateva sute de indivizi care sa constranga demisia unui presedinte ales de majoritate si asta prin ce mijloace ?
Nu credeam ca putem ajunge in a vedea o alianta formata din PRM alaturi de cine ? de UDMR :))))
Quote:
Eu cred ca sau pus hotii pe el,parerea mea.
corect!!..in romania se vrea o democratie de tip sud-american...
Nu vreau sa mai deschid un nou topic dar nu vreau sa fiu prostit pe fata de catre cei care sunt la putere.Eu sunt pentru suspendarea lui basescu si de ce sunt pentru , o sa aduc si argumente!!!!!!!
Cine a vrut alegeri anticipate si nu mai vrea basescu, cine are puterea sa demita guvernu basescu, cine a distrus si a vandut flota basescu, pentru flota care nu mai e cine plateste noi. Daca vroia sa faca ceva facea dar nu a vrut!!
Grupuri de interese pe dracu,daca vroia sa l dea jos pe tariceanu si sa l schimbe putea dar nu a avut sange in instalatie, cum sar spune o mana spala pe alta sau fiecare il are la mana pe celalant cu un dosar care il trimite la mititica ,nu?
Si sa nu uit de mascarada cu rapirea din << SERAI>> , CE MAI VRAJEALA si prosteala pe fata!!!!!!!!
Marea problema este ca justitia nu face ceea ce trebuie sa faca , totul este o mascarada .
RAMANE LA LIBERA CUGETARE A FIECARUIA CEEA CE VREA SA FACA CU PROPIA PERSOANA DAR NU TE JOCI CU PROPIA TA TARA .
Da-mi voie sa te contrazic.
Quote:
Cine a vrut alegeri anticipate si nu mai vrea basescu
Basescu intotdeauna a vrut alegeri anticipate si vrea inca pentru parlament. Ultimul sondaj arata cam asa: PD=34%, PSD=20%, PNG=14%, PNL=9%, UDMR=6%
Quote:
cine are puterea sa demita guvernu basescu
Constitutia Romaniei a fost modificata de Adrian Nastase cand era in certuri cu Iliescu si se temea ca va fi demis de acesta in anul 2003. Articolul 107 alineatul 2 spune asa:
(2) Presedintele Romaniei nu il poate revoca pe primul-ministru.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dreptul de demitere al Primului Ministru il are Parlamentul.
Quote:
cine a distrus si a vandut flota basescu
In dosarul pe care il are la parchet s-a decis neinceperea urmariri penale. Aici e de discutat...
Quote:
Grupuri de interese pe dracu
Ai vazut cine sunt ministrii in guvern acum? Toti angajatii lui Patriciu. Cine este consilier al lui Tariceanu? Dorin Marian. De ce au facut alianta PNL cu PSD? Asa cum ai spus "o mana spala pe alta"
Quote:
RAMANE LA LIBERA CUGETARE A FIECARUIA CEEA CE VREA SA FACA CU PROPIA PERSOANA DAR NU TE JOCI CU PROPIA TA TARA
Aici iti dau dreptate.
Pe 19 mai trebuie sa mergem la vot si sa facem dreptate!
Eu nu mai am incredere in nici unul ,adica imi pasrez decizia de a merge la vot si a vota pentru suspendare.
Mai bine erau alegeri din 2 in 2 ani ,nu facea nimica nici unul alegeam altul mai repede si asa mai departe, dar asa din 5 in 5 ani sau din 4 in 4 cum este pt parlament nu mai vedem noi parlament si presedinte care sa si tina promisiunile facute in campania electorala.
In privinta sondajelor sunt de .... si nu ma iau dupa ele.
Quote:
Eu sunt pentru suspendarea lui basescu si de ce sunt pentru , o sa aduc si argumente!!!!!!!
Sa presupunem ca mai convins - il dam jos pe PRESEDINTE ,care anul acesta se numeste Basescu asa cum este...si tot anul acesta trebuie sa alegem un altul. Dar marea intrebare -PE CINE?
Rog NUME si ARGUMENTE - sa fiu pregatit....SA MAI CRED... ca votul meu va conta...si la anul nu voi fi nevoit din nou sa imi dublez votul (sa votez de doua ori sa inteleaga si ....) .
Rog, de asemnea, sa-mi spui ce se va intapla (pe viitor) in cazul in care vom alege un SFANT si parlamentarii vor fi ATEI.
In rest...totul e bine...ploua
P.S.
Iar daca vrem un Presedinde de decor - mai bine il aducem pe REGE, dar si ala a "vandut" tara...