ca urmare a unor cereri mai putin obisnuite, tin sa precizez ca pot aduce din china de toate, dar chinezoaice nu pot sa aduc, va rog sa intelegeti :D:D:D:D:D
Printable View
ca urmare a unor cereri mai putin obisnuite, tin sa precizez ca pot aduce din china de toate, dar chinezoaice nu pot sa aduc, va rog sa intelegeti :D:D:D:D:D
Hai moo,la cati suntem pe forum cumparam un container.:D:D:DQuote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Aaaaaa,si daca ai banii punem pariu ca poti?:):)
faza tare: vorbesc azi cu un furnizor de antene offset si parabole; il intreb de motor HH, si nu intelege ce zic; ii trimit o poza cu un dm2100, si zice: "inca nu avem, dar daca e cantitate mare, il fabricam ptr dvs"
de belea chinezii astia...:D
foarte tari chinezi astia,daca le trimiti poza lui Nostradamus sigur il cloneaza!Quote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
prima problema : la container au obiceiu sa fie livrati transati deci va trebui reasamblare :DQuote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
a doua problema : chinezoaicele sar la cafteala cu furculitele , a mai patit-o parca un patron prin Bacau :D
eu sunt om pasnic sper sa nu fie cazul sa invat kung fu p'acolo :cool2:Quote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
bine man dar nu inteleg ce vrei sa faci 5 luni acolo . te apuci sa le asamblezi tu ?Quote:
lasand gluma iti urez succes si sedere placuta .
pai in 5 luni am de gand sa intermediez importuri din china, ca multi ar vrea sa faca importuri, ca acolo se castiga bani frumosi, dar ori nu stiu cum, ori le este frica sa nu isi ia teapa (chinezii sunt campioni la dat tepe). cam asta in mare o sa fac 5 luni, plus ca imi voi continua afacerile mele.Quote:
Originally Posted by dan2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ups, in 2 zile si 2 ore o sa fiu deja in avion in drum spre china...:dance: parca am emotii
am ajuns cu bine in shanghai... asa de diferit este aici, alta lume, am facut deja multe poze, dar voi mai face si maine; acum este noapte aici deja, sunt super obosit...
sedere placuta :)Quote:
mersi ripper.
cum se face sa pun vreo 20-30 de poze dar sa nu stau la fiecare s-o uploadez ca imbatranesc la calculator...
Sedere placuta!
Ca sa pui usor pozele, fa un cont pe photobucket.com si le urci acolo toate odata. Apoi faci un copy/paste la link si gata...
ieri am vizitat centrul shanghaiului, si ma uitam ca magarul la poarta noua... nu-mi venea sa cred toate claridirle aveau peste 150 de etaje, si cea mai mare vreo 300... wow, asa da tehnologie.
azi am vizitat alta zona centrala, am fost intr-un mall de 7 etaje, imens; o comparatie cu mall-ul plaza din bucuresti nici nu se poate face; (un soricel cu un elefant)
apoi am fost in orasul vechi, unde am vazut un templu budist (doar din afara ca era inchis), si multe cladiri vechi, din alea cu multe colturi intortocheate, f frumos, am mancat adevarata mancare chinezeasca traditionala intr-un local cu autoservire urias... foarte impresionant
inca un lucru fff interesant e legat de taxiuri; adica: aici toate taxiurile sunt VW santata, si toate au pretul de 11 RMB (adica vreo 5 ron) ptr primii 3 km, apoi costa 2.1 rmb/km, (adica aprox 1 ron); indiferent ca iei taxi din centru sau de la periferie, acelasi pret, fara smecheriile care se fac in bucuresti; astia nu trag teapa, nu ocolesc ptr ca sa platesti mult, am ramas surprins; aseara m-am intors la 10 seara doar cu sotia, din centrul orasului pana la hotel; i-am arata soferului adresa de pe tocul ala cu cardul de la camera de hotel, si ne-a dus pe cel mai scurt drum; am mers cam 15 minute, si a costat doar 19 rmb (cam 10 ron), i-am lasat 20 rmb si a fost fff fericit. am asteptat 20 minute un taxi liber, toate erau ocupate.
in alta ordine de ide: cine crede ca cei mai marei nebuni de soferi sunt in bucuresti se insala amarnic; ii invit in shanghai :D:D:D
va zic faza tare; asera ne-am intalnit cu o fata din mexic ce lucreaza la o firma mexicana cu sediul in shanghai, a venit si ne-a luat cu masina de la hotel; era un ford mondeo 3 nout nout (sau cel putin ziceai ca e noua masina) si era condus de un chinez, tatal unui sef de pe la firma aia. mergem noi ce mergem, si intr-i intersectie da unul cu bicicleta in aripa din fata dreapta, dar a dat destul de tare, sigur a fost o zgarietura pe cinste; soferul, chinezul, se uita urat la biciclist, bicicliestul nu zice nimic, se uita la sofer, se uita la masina nu se da jos de pe bicicleta; soferul nu zice nimic nimic, sta si se uita la biciclist, biciclistul da sa plece, se uita iar la sofer, asta nu zice nimic, dar absolut nimic, biciclistul pleaca, si soferul isi vede de drum. nu-mi venea sa cred; daca era in bucuresti faza asta, aproape sigur ca iesea cu bataie sau cel putin cu injuraturi de mama si de tata, de cei morti si cei vii, dar astia n-au zis un cuvant... tare ciudati chinezii astia;
cat de curand o sa pun si poze multe, sa vedeti shanghai-ul
aici sunt poze
nu stiu ce scriau aia ca doar de 10 ori se pot downloada.
recomandati-mi un alt site de share
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
poti incerca si pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ;)