sal. cine imi spune daca se merita sa incerc GP pe dream cu acest MAC : 00-09.34.x.x.x.x. multumesc anticipat.
Printable View
sal. cine imi spune daca se merita sa incerc GP pe dream cu acest MAC : 00-09.34.x.x.x.x. multumesc anticipat.
Poti sa pui linistit orice varianta GP.Pentru siguranta voastra eu zic sa nu mai postati ultimele 3 grupuri de cifre ale MAC-ului care il aveti pe Dream.Quote:
Originally Posted by bmihai47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu te cred. Dar am pus imaginea asta ca s-ar zice ca are timebomb-ul scos.Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Acuma sa vedem. Are sau nu are :) Marimea imaginii difera de cea scoasa de pe ihad.
Sunt curios...are timebomb ...??
Daca nu are o instalez si eu....Deci, a crapat sau nu ???
Daca nu aveti MAC de dream limitativa la GEMINII 420!!! nu riscati punand imagini cu timebomb,orcum nu aduc nimic nou semnificativ ceea ce a aparut de la 430 la 440 fata de 420,nu riscati aiurea!Quote:
Originally Posted by Alextm [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Are dreptate spaniolul. Daca nu aveti cunostinte de electronica si nu vreti bataie de cap, mai bine lasati 4.20. Oricum, 4.40 nu aduce mare lucru nou (ce am observat e ca iti scrie la lista canalelor in % cat la suta s-a terminat din program).Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Se pare totusi ca imaginea are scoasa bomba, deocamdata n-a crapat. Totusi, daca are cineva un head.ko dintr-o imagine cu bomba, as fi recunoscator daca mi-ar trimite-o.
Vrei geminii 440 cu bomba in ea? nimic mai simplu,da-o jos de pe serverul geminii,:)Quote:
Originally Posted by trex_daemo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:)Quote:
Nu, nu, vreau head.ko din imagine cu bomba. Sa compar cele doua fisiere.
Dar inca n-am gasit editor cu care as putea extrace din imagine doar fisierul ala...
Poate ceva idei ? :D
Pai cu DCC in FTP poti sa intri in toate fisierele de la dream,de aceea daca dai jos direct de pe server imagine o sa gasesti si fisierul,desi ma indoiesc ca vei reusi deoarece au incercat si altii de pe alte forumuri si nu au reusit [inca]Quote:
Originally Posted by trex_daemo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Da, sigur ca poti, dar dupa ce ai instalat imaginea! Dar eu nu vreau sa instalez gp 4.40 de pe serverul de la gemini.
Ma gandeam ca poate are cineva 4.40 pe dream cu mac original si mi-ar putea trimite respectivul fisier.
Pai eu ce spuneam mai sus; daca sar sti care e fisierul cu pricina.......Quote:
Uite aici geminii 440;
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Fisierul cu pricina e head.ko. Asta se stie.Quote:
Iti pot trimite eu fisierul head.ko, dar nu vad ce ai putea face cu el. Oricum pentru a inlocui acest fisier este necesar sa compilezi imaginea din nou, iar daca reusesti compilarea, ceva s-ar putea sa nu mearga. Nu se merita munca, mai bine folosesti alta imagine si asa GP nu este prea stralucita fata de altele. Asa cum am mai spus, am verificat personal, cu fisier init merge doar 4.30 care la clone blocheaza BP insa aceasta imagine nu are bomba inclusa, la 4.31 si 4.40 (care au bomba in head.ko) acest fisier nu este de nici un folos, bomba citeste MAC-ul hard al receptorului si nu pe cel soft care este rescris de fisierul init.Quote:
Quote:
Originally Posted by dMd [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Linkul de mai sus se pare ca are alt head.ko fata de original, deoarece imaginea de mai sus e pusa pe optibox de vineri, si merge.
Am vrut doar sa compar head.ko din imaginea de mai sus cu head.ko dintr-o imagine originala gp 4.40. Iti trimit un PM adresa mea de mail.