@spaniolul super ieftina poate , e cea mai ieftina pe care o aveau ... aproape 50€
Printable View
@spaniolul super ieftina poate , e cea mai ieftina pe care o aveau ... aproape 50€
Pai si ce e mult 50E pentru o placa video ?Quote:
Originally Posted by dan2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu mo nu e mult dar nici mare placa nu cred ca e . oricum nu ma pasioneza jocurile pe pc deci nu am nevoie de mare placa video. pe cutie scrie hdtv support... asta ce mai e ? si hdcp?
Cam acelasi lucru....are coprocesor pt. decodare Hardware a semnalelor in HD.Practic ajuta sistemul la HD.
La pretul ala e totusi o placa foarte buna.
Suporta format HD,asta daca ai tuner HDQuote:
Originally Posted by dan2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
da , si cu blu ray ... am intrat la nvidia pe site si am vazut . culmea ca aveau si alte placi cu mem 512 care costau mai mult... probabil firma care produce placa (evga) nu e cine stie ce brand .
am ajuns acasa , am schimbat placa video si am dat de 4 ori restart ... nici o problema . ciudat...ce treaba are placa video cu restartul ?