Cu placere ........ :twisted: :twisted: :twisted:
Printable View
Cu placere ........ :twisted: :twisted: :twisted:
Multumesc pentru info; am sa incerc astazi.
Pentru 2.73, puteti incerca sa-l luati de aici:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Bafta si SARBATORI FERICITE!
Avea dreptate @celenhein : merge intr-adevar cardul de dolce pe Echolite. Trebuie urmati pasii indicati anterior.
Bafta tuturor!
Multumiri lui @celenhein pentru indicatiile legate de cardul de dolce pe echo*****.
:lol:
Cu placere !!!!
:lol:
Dar cardul de dolce in share pe 2 echolite merge ? In readme la 2.73 se spune ca merge 1 master si 3 slave, dar a incercat cineva ?
Merge si cardul de BOOm pe echo cu aceleasi stari ca pentru cartela de Dolce.
Bafta!
Pana aici e foarte bine... sa vedem si partea cu share cu mere cu noul soft.
Poate ne ajuta cei cu 2 rec-uri.
Cheers !!!
Dar cardul digi merge pe echolite ? A reusit cineva ?
Merge daca stii datele din receptorQuote:
Originally Posted by barghy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Merge?Si unde pui box-key-ul?Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Era o versiune mai veche, parca 2.53 daca imi aduc bine aminte, si trebuia sa pui RSA-ul si BK-ul in fisierul de key ... repet parca asa imi aduc aminte. Pe ultimele versiuni probabil ca merge cu acel CARD EDITOR si mai e si meniul ascuns al receptorului unde poti introduce BK-ul.Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Toate cele bune.
intrii in meniu si apesi 9231. acolo ai Box Key, banuiesc ca trebuie setat pe nag*a, si introdusa seria receptorului. la dol*e asa e. (eu nu am di*i si nu stiu exact ce trebuie facut, iti zic numa pe unde trebuie sa intrii, mai departe poate reusesti tu.) bafta :)Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dolce = Nagra ? ! ? Parca este VideoGuard ;)Quote:
Originally Posted by narcisyo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dolce = video guard, digi = nagra, la dolce setezi receptorul pe NDS, la digi banuiesc ca setezi pe nagra, la asta ma refeream, banuiesc ca procedura ar fi tot cam aceeasi (nu stiu exact ca nu am digi).Quote:
Originally Posted by vid36 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]