Quote:
Originally Posted by Patrocle [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
buna dimi si tie.....dar de ce nu o sa dormi?......sti cum sunt femeile?...curioase:D
Printable View
Quote:
Originally Posted by Patrocle [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
buna dimi si tie.....dar de ce nu o sa dormi?......sti cum sunt femeile?...curioase:D
Eu ma bag la somn, maine am de invatat aproximativ 300 de intrebari pt sambata (am examen la facultate :comp:) noapte buna la tot poporul :D
@kristaprim
Mama lui proces verbal dar "reply-ul" a fost prompt a fost und copy -paste?
Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
somn usor vise placute si spor la invatat.....iti tin pumniii.....pt noroc:D
Quote:
Nu....dar nu am ce face si sunt un pic mai rapida:D
Multumesc:) !!!Quote:
Originally Posted by kristaprim [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cu placere....si alta data:dance:
si eu ma bag la somn... noapte buna.
p.s. ... chatul ala nu mai merge?
Same here... noapte buna.
Chat-ul merge ;)
Quote:
Originally Posted by vardic [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
somn usor si tie si vise placute
Noapte buna tuturor de data asta merg si eu sa dorm
@kris
poti sa-mi trimiti pe mail pls fotografii cu "copilasul" tau (cutu)?? :)
ms
noapte buna , vise placute , ingerii sa te sarute...
noapte buna la toti de pe aici. luky, daca vrei iti trimit si eu poze cu 2 copilasi de-ai mei, un rothweiller si un boxer tigrat.
pai ce sa faca " pufuletul " lui Luky ca e bishon maltezQuote:
Originally Posted by niros [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
mic si cret
poate asa sa se dea mare in lume ca are prieteni "gladiatori" lupatori in K1" :D