Re: Octagon SF918 HDTV - Linux Kernel - LAN
Quote:
la ce stie, cum arata si mai ales la pretul asta baga in buzunarul mic (ala din fata de la blugi) cam tot ce a aparut pana acum.
asteptam dezvoltarea software
numai bine
multe au aparut ....si au bagat in buzunarul mic concurenta....dar dream a ramas lider...
ps.software-ul este dezvoltat de o SINGURA ECHIPA!!!
drept graiesti @outcast cu toate ca, cam toti ne-am dori un competitor serios la DM dar cam greu ...fiecare are bubele lui, poa sa aiba si dual core 2 duo procesor da daca nu are suport =0
aici in general contribuie si o proasta publicitate, ex: la noi in tara daca as intreba pe la firmele de profil nu stiu cati l-ar aduce sa numai zic cati ar fii auzit de el ca reclama = 0 pt. el , deci cati au stiut de acest model sau altele similare fara o publicitate mai puternica sau pe ici colo niste anunturi aruncate.
acest receiver are deja cam tot ce trebuie (incl. usals, subtitrari etc.)- daca merge gbox-ul, pt. mine e ok.
poate sa nu mai apara nicio img. ca nu ma mai intereseaza
Quote:
acest receiver are deja cam tot ce trebuie (incl. usals, subtitrari etc.)- daca merge gbox-ul, pt. mine e ok.
poate sa nu mai apara nicio img. ca nu ma mai intereseaza
Sunt curios ce linux are pe el...
Pare un procesor cu instructiuni x386... hmm.In situatia asta dezvoltarea soft nu ar fi o problema mai ales ca VDR-ul in ultimul timp e din ce in ce mai complex.Cu un mic hack se pate pune si cccam.
Nu ma pricep la programare , dau si eu cu parerea dar la ce hardware au pus pe el , DM8000 ramine un vis si atat.
f11
Quote:
Sunt curios ce linux are pe el...
Pare un procesor cu instructiuni x386... hmm.In situatia asta dezvoltarea soft nu ar fi o problema mai ales ca VDR-ul in ultimul timp e din ce in ce mai complex.Cu un mic hack se pate pune si cccam.
Nu ma pricep la programare , dau si eu cu parerea dar la ce hardware au pus pe el , DM8000 ramine un vis si atat.
f11
man ori ce vis poate vi realizat!!!
conditia e sa iti doresti cu adevarat!!!
cu asemenea procesor si memorie ar merge linistit Ubuntu 8.04 :cheers:
dar daca nu se dezvaluie sursa..atunci.....
mooo , pt linuxuri luam routere ca's mai ieftine ;
pt asa scula punem vista :D :D :D ( Samsung SMT-7020S cu XP :D )
mai sa fie ...
Arata a receptor! (cel putin in mintea mea)!
pt linux e prea mult procul!
Sa fie target alt OS?
Asa cum spuneti si voi ,asa cred si eu ,suportul soft e totul
Daca e asa atunci cine poate egala echipa lui dream?
La resursele lui cred ca va constitui o surpriza .
Sa nu fim snobi: E frumos receptorul si pretul e bine proportionat!
Quote:
mai sa fie ...
Asa cum spuneti si voi ,asa cred si eu ,suportul soft e totul
eu nu sunt de acord - suportul soft NU e totul, chiar daca este esential.
softul se schimba, evolueaza, pe cand hw. ramane acelasi
cand a aparut kathy, nu stia mai nimic, si uite ce frumos a crescut manca-o-ar tata :)
O.S. e linux chiar daca nu e Hardy Heron ;)
numai bine
bun toate bune si frumoase da in stilul asta putem sa scriem si 100 de pagini pe acest forum despre acest receiver , practic il are cineva sau comandat cineva de pe afara (fiindca in tara slabe sperante) asteptam impresii/foto despre el (softul lui) de la un detinator al acestui receiver , mai ales ca acum este momentul propice pt. receptia c.m in hd si cum s-ar comporta acest receiver.
OCTAGON_HD_SF918_EMU_AU_V0957__10_06_08_HDTV
soft nou...se pare
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Chiar,nu se gandeste nici o firma de la noi sa-l aduca?La un pret destul de apropiat cu cel din afara cred ca m-ar convinge si pe mine si din cate vad la multi le curg ochii dupa el.
da' nu merge sa-l comandam d-afara?...
le-am scris un e-mail la cei de la digitalsatelit sa vad daca cumva il aduc la comanda, la ei am vazut mai nou 2 receivere optibox hd .