plugin simplu univiacam [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by pytonu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
NewCS+WinCSC
Gbox
Printable View
plugin simplu univiacam [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by pytonu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
NewCS+WinCSC
Gbox
Tevatura mare cu cardul TVR, care se pare ca se updateaza numai unde vrea el (numai pe PC nu si intrun Echosmart am incercat si nu vrea). Am si eu unu si nu sa updatat. O sa incerc cu un CAM VIA si daca nu reusesc nu stiu ce o sa fac cu el. Cat timp a fost updatat a mers fara probleme cu phoenix/smartmouse de ala cu 2 integrate nu cu 3 integrate daca ai facut cu 3 integrate nu o sa iti mearga si pluginuri acamd sau gbox pe windows. Cu UVCE nu am incercat dar cred ca ar trebui sa mearga. Bafta
cardul meu a facut AU pe newcs+ wincsc si face si pe UVCE.Quote:
Originally Posted by stailus [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am cardul activat pina in februarie 2009.
f11
Am cumparat cardul. Este de ajuns sa folosesc doar uvce.dll ?
Pot sa probez doar dupa ora 18.
Quote:
Originally Posted by f11 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
no sincer nu stiu al meu nu vrea in ruptu capului...
Nu stiu ce sa cred!? Ieri mergea f.bine pachetul TVR,inclusiv HD,cu o cartela Max baza + interfata Phoenix + UniViaCam pe o ss2(2.3). Astazi surpriza numai macroblocuri,indiferent ca sunt codate sau nu cu oricare din codecuri. Semnalul este ok.In schimb Antenele merg f.bine. Oare ce sa fie?
Pachetul SRTV merge pe cartela de Max. 11471V-29950Quote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Constat ca pe TVR HD imaginea s-a inbunatatit simtitor.In acest moment TVR HD are un bitrate de 1150KB/sec ceea ce este comparativ la fel cu ce transmite Suise HD si ORF HD.E un lucru inbucurator.
man zimi si mie cun ce ai testat?
La tools ai bitrate viewer si acolo ai butonul start
Start si-ti apare un grafic...si acolo vezi tu...!