Multumesc @snow.Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am verificat. Am culoare verde . No time bomb .Deocamdata stau linistit.
Printable View
Multumesc @snow.Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am verificat. Am culoare verde . No time bomb .Deocamdata stau linistit.
Da, dar daca din greseala faci un addons de pe server?Quote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu-s chiar asa nebun...
ei ...si daca vine bibilicu si butoneaza dreamul:D?Quote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Acesta este si scopul celor de la gemini :)Quote:
La mine pe o imagine nemesis cand dau verificarea imi spune ca este totul in regula. Mai exact : checking complete , no clone bomb. si este un cerculet de culoare verde in dreapta. Acum , o arata asa pt ca nu am imagine gemeni instalata pe el sau indiferent de imagine ar trebui sa imi spuna daca este clona buna sau ... nu :) Am impresia ca mac address incepe cu 00:12: . Eu nu imi dau seama daca este o clona care va pica la un mom. dat sau nu, poate ma luminati voi mai mult. Merci
Pai e un soft care-ti omoara boxul. Acel program nu face decat sa caute acel soft.
-Cadbury , ai mac de clona asa ca daca aveai mac de original 00-09-34......era o clona '' buna'':) doar Soleron am vazut ca e clona buna si nu a picat , asta din ce am citit pe aici.
SIGUR VA PICA CU GEMINI 431 ,44 ....NU BAGA GEMINI .
-Cred ca blanosu are probleme :) rdi is down , l-a ajuns atacul clonelor :)
OK. Am inteles ca @zmeura cunoaste procedura mai complexa de schimbare a MAC-ului. Nu poate sa posteze de la A la Z tot? De la jtag pana la ultimul amanunt? Poate mai sunt unii care stiu ceva electronica pe aici. Sincer vreau sa fac si eu cumva sa nu mai stau sub amenintare. Nu intrevad in viitorul imediat posibilitatea unui receptor mai bun si original
Ar fi ceva foarte util.Quote:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am inteles. Merci frumos de lamurire maximuss. Chestia este ca azi am testat un gemini 4.3.1 si cu putin ajutor de la cineva (m'a avertizat la timp) am schimbat'o, am butonat cam 2-3 ore.E bine de stiut acum.
Nu e nici o procedura mai speciala.Quote:
Se modifca doar stringul din bootloader care contine MAC adress si se scrie cu J-tag.
Asta e tot.
Nu e ceva made by Zmeura, ci e o procedura asa zis "standard".Asa am folosit si eu la resuscitarea cadavrelor...decedate la TB din 15...
Eu cand ziceam de "frica " de a lovi cu un TB e de a fi o gaselnita pe baza de SN+BL...nu am certitudinea ca se leaga TB si de seria conservei.
oricum DM800 e protejat in sensul ca nu poate fi clonat cardul de protectie.
Se arde la simpla tentativa de copiere cu orisice tip de reader/programmer.
Asa ca aici nu vor fi asa zisele "clone".
parca si 7025 avea acel slot pentru card...si uite ca l-au clonat :)Quote:
Originally Posted by 1Qggecko [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cat despre card....se poate emula.
poate il intrebam pe Zulea cum se face :D
exista klona de 7025??? stiu ca exista de 7020....