ma crezi ca in Banat am vazut si putina cu fundul mai mic in diametru decat gura? :)
Printable View
ma crezi ca in Banat am vazut si putina cu fundul mai mic in diametru decat gura? :)
hehe, pai aia e putina.Quote:
Originally Posted by Rover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
maine sper sa fac si eu poze cu putina mea de 10 litri (asa m-a ametit mosu' dar nu prea pare sa aiba 10 litri) oricum am cumparat-o pe cea mai mica:dance:
Te cred, dar (in Oltenia cel putin) aceea se cheama vadra, nu putina si este un vas deschis, fara capac impanat ca la butoi. Poate avea un capac asezat (simplu rezemat - in termeni de rezistenta materialelor).Quote:
Originally Posted by Rover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sau era o putina rasturnata :) !
Parerea mea.
Ce se mai aude cu branza la putinà ?
A iesit ceva ?
n-am mai avut vreme de putina aia...am pus-o in borcane si am si mancat-o (cu mamaliga):D:D:D acum ii duc dorul; de la galbejiti nu pot sa cumpar decat branza topita :(Quote:
Originally Posted by delta2k2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si a fost buna,nu?:DIncearca branza covalact e foarte buna!!!
sigur c-a fost buna:D:D:DQuote:
Originally Posted by gessle [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nici o branza nu se compara cu aia facuta acasa, in borcane sau in putina sau cum o fi :D