Re: ATENTIE!geminii 4.4.0 -TIMEBOMB!!
yope...asteptam detalii....ar fi o un lucru bun sa nu mai avem nevoie de jtag pentru a readuce la viata dreamul (si ar fi si mai bine daca ar fi o solutie sa nu mai punem jtag-ul pentru schimbarea mac-ului din boot)...solutii sunt dar ingineri putini:D
Hmm prima data sa conectat si....nimic,acum iar sa conectat dar imi afiseaza urmatorul mesaj;
Conection prepared,now switch on the dreambox!
poate ne da smv167 niste detalii...el a folosit versiunea asta de dreamup
Pai conecteaza-te cu el legat la com dar nebagat in priza, cand iti da mesajul cu pricina, baga-l in priza
Quote:
Pai conecteaza-te cu el legat la com dar nebagat in priza, cand iti da mesajul cu pricina, baga-l in priza
Asa am procedat dar nu vrea.
Quote:
Asa am procedat dar nu vrea.
Am citit aici ca, @smv167, atunci cand a folosit DreamUp v1.3.3.0 a avut bifata atat optiunea pt serial cat si cea pt ethernet.
Quote:
pe un Soleron care nu mai boota si nu mai comunica prin serial ( precizare : ledurile de linga chipul de retea erau aprinse ; ledurile de pe panoul frontal inactive ) a reusit flashuirea avind atit serialul cit si ethernetul conectate si ethernetul bifat .
( am pus tot 4.31cu MCT pentru ca nu sint sigur ca ea a facut pocinogul :D )
Nu stiu daca va merge, dar incearca si varianta asta...poate fi o solutie.
Sa auzim numai vesti bune !
eu la toate rescrierile folosesc dream-up v1.3.2.1, pe com1 fara net (debifat) conectez cablul null-modem dau "conect" si apoi alimentez optibox-ul si de fiecare data mi-a functionat.
Quote:
eu la toate rescrierile folosesc dream-up v1.3.2.1, pe com1 fara net (debifat) conectez cablul null-modem dau "conect" si apoi alimentez optibox-ul si de fiecare data mi-a functionat.
Aici e vorba de clone decedate din cauza timebomb-ului de la geminii,pe o clona buna normal ca merge:dance:
Quote:
Am citit aici ca, @smv167, atunci cand a folosit DreamUp v1.3.3.0 a avut bifata atat optiunea pt serial cat si cea pt ethernet.
Nu stiu daca va merge, dar incearca si varianta asta...poate fi o solutie.
Sa auzim numai vesti bune !
Am incercat,nu vrea.:comp:
Ar fi culmea ca nici jtagul sa nu mearga .
Mesajul initial la conectarea pe serial cu versiunea anterioara de dreamup era ( la reconectarea la retea ) ca a intilnit conditia de halt .
Incarcarea s-a facut la 1.3.30 prin ethernet ( dupa viteza f mare , citeva zeci de secunde ) dar si serialul a fost conectat .
Este probabil sa fi facut un malware mai inteligent de data asta , precum si integrarea lui in mai multe imagini .
Acesta e mesajul......
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
murit dupa instalarea 4440 !
succes !
S-a postat de mult aici : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Este exact acelasi program + explicatia intregii operatiuni.
Cum naiba au facut cei de la Elstar ca nu se vede nici o lipitura . Daca erau lipituri sigur schimbam si eu mac-ul.