da si tu buzz dupa ora 20 si vb pe mess...poate o rezolvam...manusho702000....bafta
Printable View
da si tu buzz dupa ora 20 si vb pe mess...poate o rezolvam...manusho702000....bafta
In sfarşit, s-a rezolvat.Mulţumesc pentru ajutor şi pentru timpul pierdut cu mine pe mess lui manusu, care este un profesionist adevărat.Toată problema era de la introducerea key-lor, respectiv key-a 00 se va introduce pe un singur rand, in continuarea primilor 16 biti, deci jumătate din key-e nu se vede.Greşeala era că eu impărţeam key-a in două,16 caractere pe primul rand şi restul de 16 pe al doilea rand.Şi incă ceva:la provider merge numai cu 2102, nu cu 2111 cum e pe forum la jiji keys.Dacă mai are cineva un astfel de receptor, acum il pot ajuta.Mulţumesc incă o dată, manusu!
Salut, am si eu un Silver Crest SL 65/12 ( se alimenteaza la 12 V).Am mai citit pe forum despre rescrierea jtag-urilor, nu ma pricep si nu as vrea sa invat. Receiverul meu nu este identic cu cel din filmuletele de pe youtube, are jtag cu 6 pini si procesor Ali.
Daca este cineva suficient de amabil sa imi faca modificarile necesare (contra cost) pentru a putea accepta key, ii voi ramane recunoscator.
Quote:
Originally Posted by crinu6 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Salut am acelasi tip de receptor si nu pot sa il pachuiesc nicicum de aceea te rog sa imi dai id tau de mess poate ma ajuti si pe mine cu aceasta conserva . meci