Ce vrei tu sa faci depaseste posibilitatile unui amator. Sincer...fara suparare. M-am uitat pe siteul tau ([Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]). Cauta pe cineva care se pricepe la mysql+php.
Printable View
Ce vrei tu sa faci depaseste posibilitatile unui amator. Sincer...fara suparare. M-am uitat pe siteul tau ([Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]). Cauta pe cineva care se pricepe la mysql+php.
e inca destul de mult de munca... nu prea am avut timp... dar va iesi binisor, zic eu; o sa va prezint varianta finala cand va fi gataQuote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
oscommerce e una din cele mai folosite aplicatii free pentru e-commerce. o varianta imbunatatita, dar nu gratuita este cre loaded. cu putina stiinta poti folosi contributiile de oscommerce.
insa cum a zis cineva mai sus, asta nu e treaba pentru amatori. cu perseverenta te descurci sa instalezi si sa faci ce vrei in forma standard. apoi daca gasesti un template pe net, la fel merge. dar daca vrei un web design personalizat (unic), atunci problema se complica.
sfatul meu e sa apelezi la cineva care se pricepe la asa ceva, pentru ca altfel vei avea multe batai de cap.
zen cart, [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Este relativ usor de folosit si administrat.
Are o gramada de module
Dar trebuie sa ai cel putin o idee vaga de html si php.
eu am facut un site in el (apare cand pe prima, cand pe a doua pagina cand cauti lenjerie pe google.ro), dar nu chiar pentru o pizza. :D
Eu zic E-comerce! si dsau un link de prezentare al unui site la care colaborez...nu e Spam asa ca rog admin si mod sa-l lase...
<http://www.newcomsas.net/> site realizat in ideea comercializarii de produse online...
ai ceva greseli in cod 1Qggecko :) ... in rest e ok siteu :dance:
Apropo de site si de hostinguri .. Foloseste cineva [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ?Am inteles ca e un Manager foarte bun si exista o multime de addon-uri si template-uri pentru el.
#N#
Am incercat eu, doar pentru distractie, odata cand am avut timp. Luasem sute de tempates de pe trntz si unele chiar se potriveau cu ce as fi vrut eu sa incerc. Nu stiu daca este bun pentru un magazin virtual, dar este super pentru o pagina (la nivel mai mic) gen hi5.