La mine in receptor {viper4k combo} pe Openatv oscamul este in /etc/tuxbox/config/oscam-stable
Normal ar trebui sa mearga sa-l instalezi din softcam-feed-universal
Printable View
La mine in receptor {viper4k combo} pe Openatv oscamul este in /etc/tuxbox/config/oscam-stable
Normal ar trebui sa mearga sa-l instalezi din softcam-feed-universal
Salut daca nu ai returnat receptorul poate te pot ajuta eu detin un amiko viper single crede-ma o saptamana m-am chinuit sa il fac mearga am openatv 6.4 am incercat oscam-stable dar mi se bloca programele apoi am pus oscam emu cu 2 linii ccccam si merge perfect asa este se acceseaza cu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] daca nu iti merge de pe pc incearca si de pe telefon sa nu ai cumva portul blocat prin firewall dar pot accesa doar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] intri pe interfata de pe amiko si optiunea [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si vezi daca iti intra si asa dar daca nu ai instala pluginul cu oscam nu iti merge daca la plugin nu ai softcam-feed-universal intra in terminal si wget -O - -q [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] | bash && opkg update && opkg install enigma2-plugin-softcams-oscam-stable