progresiv? sau intretesut?Quote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
daca e intretesut nu e fullhd...
Printable View
progresiv? sau intretesut?Quote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
daca e intretesut nu e fullhd...
He he....Eu am o amarata de skystar2...si un calculator ......pe care ar trebui sa nici nu mearga.......nu am de unde sa stiu......dar daca reusesc sa deschid.....ar fi bine si atunci am sa stiu.
.............................................
De deschis am reusit. :clap::clap::clap::clap:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dar nu-mi dau seama ce si cum inca.....aproape nu mai misca nimic calculatorul....:D
Eu am ecran negru , semnal ... dar este trecut la radio pe echosmart nicidecum la tv
Am ecran negru atunci cand folosesc AltDvb-ul dar cand apas butonul record si fac captura atunci imi apar barele paralele colorate si in partea de jos a ecranului o dunga orizontala care se plimba de la stanga la dreapta...
Ce-o fi?
...si apoi de ce am ecran negru cu altDvb-ul iar captura merge?
codecu........
Am reusit...dar nu stiu cum sa pun print screenul aici..
La aceasta ora (14:00) avem si sunet!...sursur de rauri...pasarele...si un zgomot de fond(fasait) enervant...!
terestru... c54 semnal maxim, canale zero...
Gata...!
Avem si imagine...!!!
SUCCES TVR-HD...!
aproppos...
..ceasul de la TVR e inainte cu 3 min...!
...Un calup de prezentare de 10 min pe care tehnicienii de la TVR il ruleaza ...si-l deruleaza...live...!
yep
La ora asta ceasul e in urma!...21:00 ora Bucurestiului ...20:57 ora TVR-HD...!Quote:
Originally Posted by bobo74 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
...Intre timp am invatat sa tes covoare ,presuri,plocate,..si stiu cand trebuie cules graul...!...cand e auriu...!!!
...glumeam...!
...super imagine...
..vreau sa vedem si altceva...!
Diferenta de timp e generata de latenta codecurilor......:D:clap::clap::clap:
:cheers:
Glumesc .......sau mai sti...?