da insa multe imagini ce au enigma cam dau probleme la dm
Printable View
da insa multe imagini ce au enigma cam dau probleme la dm
Din ce stiu eu sint numai doua baze pt toate imaginile DM :
- enigma cu ,, skin-uri " : Geminii ; EDG ; PLI etc
- neutrino
asa e maestre,
citeam aseara pe diverese forumuri, comparatii facute de cei care au ambele receptoare si care spuneau ca ar fi mai bun acest ipbox. tot ei spuneau ca pe o anumita imagine(nu i-am retinut numele), lucreaza perfect twin tunerul spre deosebire de imaginile de la dreambox.
din grafica imaginilor, nu vezi cam nici o diferenta intre dream si ipbox. ptr ipbox se gaseste inclusiv o imagine gemini 4.2(dar cred ca am mai spus asta)
precizez ca n-am acest receptor si cam vb din auzite (citite), fapt ptr care imi fac mea culpa daca aberez.
ma bate gandul insa sa-mi cumpar unul
IpBoxul este fabricat in Korea ve DM in China
Au imagini proprii , enigma este portata
Si pe mine m-a bintuit gindul cumpararii dar nici un magazin ardelean nu a oferit cind am vrut/putut eu sa cumpar .
Acum asi cumpara Kathrein dar astept DM 800 care astazi am inteles ca are deja emu ( de la DM 7025 )
Daca tot esti pus pe cumparaturi vezi IT Gate 100 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sau Tripledragon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ai idee ce soft merge pe itgate-ul ala?
Au imagine proprie si probabil portata si enigna .
Oricum toate bunatatiele ( emu / pvr / share ) sint sustinute si de imaginea originala .