-
maaa mihaita...daca esti psd sau cu conceptii psd iste e clar ca nu intelegi ce vreau sa spun
pai hai sa ti explic ca la prostii....ca la psd isti
vine cam asa
pai cam cum ar putea DNA sa i bage pe ce i din guvern la puscarie?ma e simplu nu iti mai explic eu...ca la asta ma refeream daca tu te bagi in seama si incerci sa te legi de ceva voit sau fara sens...e ok,e tipic....vedem saptamana asta cum guvernul ROMANIEI poate baga la puscarie,de fapt guvernu aproba si justitia ii baga si asta intr o LUME normala
ca sa fiu rautacios si la asentimentu pontistilor si al tau mihai si petrica,va intreb,VOI SANTETI VII?ca la cum ganditi si la ce scrieti mi se pare a ZOMBIE
vezi noi astia din diaspora...dar hai sa o lasam balta:)
-
Asteptam ca iohannis sa distruga hotia din tara asta.
-
si eu astept ca guvernu RO atat cat mai are mandat sa aduca tara pe inalte culmi ale gloriei....fara majorari de taxe si cu cresteri economice care sa aibe efect la buzunaru ro nu doar pe hartie
-
Propun sa ignoram "samanta de scandal" sadita de anumiti colegi de forum si sa
continuam activitatile cotidiene.Degeaba incearca...Ratiunea a primat si primeaza,
drept dovada rezultatu' alegerilor.
-
Draga lalea neagra. Eu unul nu pot fi decat mandru ca esti un roman adevarat! Iti multumesc ca reprezinti cu cinste Romania in diaspora si te astept cu drag sa te reintorci pentru a reinvesti pe tapsane mioritice. Totodata te invidiez ca poti vedea lucrurile in alb si negru: prostii (adica psd-istii) si desteptii (adica ceilalti). Vezi tu, mie mi-e greu, ca nu sunt psd-ist, de cand ma stiu am votat cu liberalii. Nu si in ultima vreme, de cand PNL nu e altceva decat un nou PDL. Si apropo, l-am votat pe neamt, daca te intereseaza. Nu pentru ca m-a impresionat prin curajul sau, sau prin vorba sa, ci doar ca puterea sa nu fie intr-o parte. Tocmai de aceea NU o sa fiu de acord cu schimbarea guvernului. Ceea ce vad ca doresc unii pe aici.
Si nu guvernul Romaniei poate aproba, poate te refereai la parlament. Dar, stiu tu le cunosti mai bine, doar esti in lumea libera si democrata. Iar democratia iti curge prin vene, citez "sa-ti explic ca la prostii....ca la psd isti". Lasand la o parte greselile gramaticale inerente, nu pot sa cred ca ai vrut sa spui asta, doar ai invatat, stii, cunosti democratia, intelegi RESPECTUL fata de parerile celorlalti.
Inca ceva: eu unul nu am timp sa intru pe net sa scriu toate prostiile, eu nu inteleg cum au unii atata timp liber. Sincer va invidiez.
Ma opresc aici. Inainte de a continua, pentru postacii angajati la Felix Tataru sau nu, exista unii in Romania care mai si gandesc. Iar de la presedintele meu astept sa fie intr-adevar presedinte (atributiunile sale nu sunt acelea de a impune nimic parlamentului sau guvernului). Nu mai vreau un Basescu! Nici Iliescu!
-
dragu meu vezi ca din nou vezi 3D...vb in termeni tehnici ca tot santem pe un forum tehnic dar o data cu activarea unor discutii pe offtopic...se activeaza multi useri care mai mult dorm...in fine
prost te ai facut singur,eu nu am facut nimic mai mult decat sa iti sustin propria caracterizare...in rest punct...si nu ma astepta sa vin sa investesc nici macar in urmatorii 100 de ani
mai am poate doar un singur drum in RO...sa i arat fetitei mele...cam ce si cum....in rest as zice ceva de bine
si apropo nici la vot nu am sa mai merg....in final tot prosti si comunisti mor unii
daca nu ai timp..ce cauti aici???
ironia ta ma lasa rece
respect.....stiu ce e democratia,dar cu respectu merge pana la un punct....nu vreau sa dezvolt care sant limitele mele,care binenteles nu sant egale cu ale tale sau a altora
o zi faina
-
sa vezi minune, uite cum azi s-a respins legea amnistitie, s-a ridicat imunitatea celor 3 avizati de la deputati, la senat comisia juridica a dat aviz DNA pt urmarire penala e.andronescu si michi spaga - si toate astea in cateva ore, aproape in unanimitate,.... ? ce s-a intamplat, nu mai suntem in romania ? o minune de o zi , sa speram ca nu....
e clar ca daca mascariciul copy-paste ar fi castigat alegerile aceste minuni nu s-ar fi intamplat, acum le-a intrat groaza in suflet pesedeilor.
cosmetica de suprafata de astazi a psd-istilor care au inteles ca totusi majoritatea acestei tari este impotriva lor, dar daca au avut majoritatea atata timp este nu pentru ca au castigat alegeri, ci pentru ca romanii le era lehamite sa votaze, le era scarba de politica.
atata hotie, dispret, minciuni, incompetenta, coruptie au facut ca romanii sa voteze de data asta si s-a vazut.
-
De ce nu cere dna aviz si pentru udrea ?
-
Ar da Latrina faliment :) . La ce te-ai mai uita tu ?
-
-
ee acum se uita la dosaru lui Johanis...LA STENOGRAME,inainte cand curgeau de la psd urlau toti,dar na e ceva normal iar daca ai cap intelei anumite lucruri...nu acuzi doar intr o parte si pe cealalta nu o vezi indiferent cata politica ai avea in sange
in fine,se vede si se intelege clar de catre cine poate ca orice ai face in RO(la bine ma refer)...nu e bine,trebuie sa gasim ceva
-
@petrica
Fii sigur ca toti cei care fura vor plati pentru asta.
Votul de duminica a facut diferenta. A bagat in ceata captivii PSD si a luminat fetele romanilor.
Am amici care nici acum nu isi revin, isi pusesera mari sperante de furat alaturi de PSD-istii de la Dolj, cum spun ei oameni de cuvant, care impart ce castiga.
Vine randul tuturor hotilor !
-
-
Ai asteptat neincrezator sa castige Iohannis alegerile si uite ca s-a implinit.
Se vor implini toate nazuintele poporului, trebuie doar sa dorim asta si sa avem incredere in institutiile statului.
-
"Cine trebuie" a primit 89,73% in diaspora, deci le-am tras-o din nou. Ponta a castigat doar in Palestina ;)
Ieri mi-a venit o amenda (20EUR) de la Bonn, din turul 1. Am parcat, ca toata lumea, cu masina cu 2 roti pe trotuar, in zona consulatul. Au fost sute de masini parcate astfel.
Sunt curios cate amenzi s-au dat pe 16, cand au fost cu ~10 ori mai multi.
Consulatul ar fi fost frumos sa anunte orasul Bonn, ca sunt alegeri si ignore parcarile (partial) ilegale. Tin sa mentionez ca zona nu este una circulata, pe strada trec 5 masini/ora.
Am generat o harta virtuala cu cateva poze de la coada de la Bonn. Conform masuratorilor, sunt 495metri pe care i-am parcurs in 9 ore.
Harta este aici -> [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]