Adesea se intampla sa fie confundat bunul simt cu frica.
Una e sa vezi,alta e sa privesti,alta e sa ti se sugereze ce sa vezi...
Printable View
Adesea se intampla sa fie confundat bunul simt cu frica.
Una e sa vezi,alta e sa privesti,alta e sa ti se sugereze ce sa vezi...
Mai bine așa decat mincinos.Quote:
Originally Posted by petrica [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mincinos mai mare ca iohanis nu exista. Nu a explicat multe lucruri, casele, copiii, retrocedarile, etc.
Vezi ca basul e disperat la tv. Se da de ceasul mortii.
petrica,nu stiu poate cer prea mult
1.cati ani ai?
2.ce studii ai?
3.situatia materiala...asa aproximativ
nu cer mai multe detalii ca sa nu ma jignesti
de ce le cer?
pentru a intelege rationamentul tau,dar sa fi sincer ca Ponta
eu as da o lege [desi nu e democratic...] ca persoanele sub 8 clase sa nu voteze...asa am scapa de pleava asta a societatii care pisati pe ei [de beti] flutura cate un drapel si habar nu au cine candideaza.
Discutie intre Victor Ponta si sotia lui...16 nov, 2014 seara alegerilor,
ora 18:00. Victor:
- Daciana, draga mea, la noapte te vei culca cu viitorul presedinte al Romaniei!
Ora 22:00. Daciana:
- Victore, dragul meu, cum rezolvam cu viitorul presedinte: ma duci tu la Sibiu, sau vine Johannis aici?
Pai spune tu prima data si dupa aia iti spun si eu. Ca sa-ti inteleg si eu rationamentul.Quote:
Originally Posted by laleauaneagra [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
te inseli @lalea cred ca asta are bani de carti si studii , nu ca al meu copil pentru care eu am platit impozit la stat anu asta ( ca de altceva nu am beneficiat ) cca 21000 ron si a primit 2 manuale dintre care unu care nu am gasit sa il cumpar are juma kil de scotch pe el ca arata de parca facuse razboiu . e mai sus intr'un post alu' @dingo kestia aia cu multi si prosti ...
il crezi pe asta prost ? nu latra el pe aicea singur de nebun , daca nu avea bani de studii . or cred ca are vreo frustrare ceva , ca a fost dat afara cand au venit astia la putere , cine stie !
ps. stiu pe unu care era foc si para pe boc ca o daduse pe nevastasa afara , era crunt de incompetenta femeia si el nu batman ca a avut ceva cu ea !
basul tocmai a cerut guvernului prelungirea alegerilor in diaspora prin ordonanta de urgenta. Nici acum nu e clar ca cine voteaza iohanis il voteaza pe bas ?
maaaaa de ce dracu ati prelungit votarile cand trebuia dat jos basul,cum ii zici tu?????????????????de ce dracu ma sa putut atunci???
ia sa vad eu demisia mult promisa in caz ca nu voteaza toata diaspora
luati ma lectie de viata de la diaspora....oameni obositi de munca care isi fut Duminica,isi fut banii pe benzina...isi incurca ziua cu cine sa lase copii....si stau maaaaa cretinilor cate 7 ore la vot.................................7 ore maaaaa,sti sa apreciezi timpu???
ia mai duceti va ma undeva de comunisti.....scoate ti numa ura din om
@petrica, mai du-te ba-n .... Esti prost, esti nebun ? Pierdurati ba' . Onoare aveti ? Aveti pe dracu'.
Monta, nu uita, ti-a tras`o diaspora (iar).
hahaha.
9 ore de stat la rand.
Trebuie sa recunosc ca diaspora ne-a tras o lectie pe cinste si ne-a trezit din somn.
CINSTE voua si va multumim!!
f11
Votul democratic trebuie respectat. Nu cum au facut basistii in 2012 la referendum. Ramane ca iohannis sa ne dovedeasca faptul ca nu e omul basului. Dovada va fi doar daca basul intra la parnaie. Cred ca sunteti de acord cu mine. Daca se va intampla asta, voi recunoaste ca m-am inselat in privinta lui iohanis. Pana atunci eu cred contrariul. Deci, sa-l vedem pe iohannis in actiune.
Ai dreptate @petrica. In 2012 era tot Boc. N-ati putut fura cat am putut noi vota. Atunci in 2012 ati putut. Uite ca s-a invatat ceva din gresala aia. Renunta la "antene".