Mai incearca :)
Gresesti si se vede din pom :)
Daca ai avea putina rabdare si ai mai da click pe cate vreun link ai sa iti dai seama si singur ca gresesti.
Printable View
Mai incearca :)
Gresesti si se vede din pom :)
Daca ai avea putina rabdare si ai mai da click pe cate vreun link ai sa iti dai seama si singur ca gresesti.
Spune-i ce ai observat si atat, te rog.
he he
Ma intreb ce rost avea sa deschid threadul asta. O las balta, si-asa n-am prea mult timp la dispozitie si oricum cardul expira in septembrie.
Oricum si eu astept sa-mi zica maestrul @picollo unde gresesc, daca are cu adevarat rezolvare la problema..
Citeste atent, foloseste "lsusb" sau usb buton la readers oscam.
Acolo incurci ceva!
Daca nu te descurci, creaaza configul de la zero, introdu manual parametru cu parametru de la webif si nu copia ce e gresit in configul tau.
Am fost in situatia ta de recent cu un hd+ si sky it nu voiau sa convetuiasca pe acelasi sitem :) sky singur functiona hd+ nici singur nici cu sky.
Am schimbat versiunea de oscam cu una mai noua si am reintrodus cu calm parametrii unul cate unul apoi am bifat valoarea pe automatic si valoarea de sub ea functie de sistemul in care introduci cardul ( dream, smargo...).
Incearca sa nu ei la misto.
Solutii sunt, oscam cere putin efort pentru a intelege mai tarziu ce ai de facut cand schimbi versiunea ( daca va fi cazul)
Daca iti dau eu solutia nu rezolvi absolut nimic si nici nu vei intelege absolut nimic.
De fapt solutia ti-am dat-o :)