:) :)Quote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
:) :)Quote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai astea 6 dreamboxuri stau fiecare pe cate 1 canal luni de zine,..... ...sau poate ani :)) ca sunt in statie catv....am incercat cu restart automat dar nimic nu imi iese mie ceva ...ma poti ajuta te rog???????????EU TE AVEAM LA PRIETENI PE MESS DAR MI-AU BLOCAT ASTIA CONTUL DIN PACATE SI AM PIERDUT MULTI PRIETENI CARE MA PUTEAU AJUTA :(((
---------- Post added at 10:23 ---------- Previous post was at 09:01 ----------
CINE MA POATE AJUTA VA ROG FRUMOS ID MESS gigi2good
---------- Post added at 11:33 ---------- Previous post was at 10:23 ----------
Quote:
Originally Posted by gigi2good [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Incearca Oscam ca server ;)
Tapatalk-kal kuldve az én GT-S7582-el
★ unde este cu stelutza scrie in limba Romana
F-o fac mai tirziu sry
Erklärung:
---------
Eine Standart C-line wie sie von den meisten benutzt wird!
★O Linie C_linie standard folosita
-------------------------------------------------------
C: server.noip.com 12000 username password
Eine C-line die alle Karten nimmt aber die Emu-Keys des Servers nicht mitbenutzt!
★C_linie care extrage toate cardurile da NU si Emu_key din Server
-----------------------------------------------------------------------------
C: server.noip.com 12000 username password no
Eine C-line die alle Karten nimmt und auch Emu-Keys des Servers mitbenutzt!
Soweit vom Server erlaubt!
★C_linie ceare extrage toate cardurile si Emu key din server atita timp cit este dat ACCEPT
--------------------------------------------------------------------------
C: server.noip.com 12000 username password yes
Eine C-line die alle Karten bis Hop 2 nimmt!
★C_linie care trage toate cardurile pina in Hop2
-----------------------------------------
C: server.noip.com 12000 username password no { 0:0:2 }
Eine C-line die alle Karten bis Hop 2 nimmt,jedoch nimmt sie die Karten des Provider 093b (Sky italia) nicht!
Zumindest nicht von diesem Server!
★C_linie care trage toate cardurile pina in hop 2 , desi nu are voie sa traga Provider 093b cel putin nu de pe acevt Server
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
C: server.noip.com 12000 username password no { 0:0:2, 093b:0 }
l
Eine C-line die alle Karten bis Hop 2 nimmt,jedoch nimmt sie die Karten der Provider 100:3,100:4.100:5,100:9,100:A & 100:c nicht!
Zumindest nicht von diesem Server!
★ C_linie care trgee toate cardurile pina in Hop2 , desi nu trage Provider Vezi text mai sus.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
C: server.noip.com 12000 username password no { 0:0:2, 100:3, 100:4, 100:5, 100:9,100:A, 100:c }
---------- Post added at 13:45 ---------- Previous post was at 12:49 ----------
F: username password 2 1 1 { 0:0:1 }
• Dein Freund erhält alle Karten von dir die max. 2 Hops von dir entfernt sind (Grundvorraussetzung ist naturlich immer das du die Karten weitergeben darfst)
2★clientul tau primeste toate cardurile cu maxim 2Hopuri
• Ihm wird erlaubt deine Emu-Keys mit zu benutzen
1★ ii permitzi sa foloseasca Emu key de la tine
• Ihm wird erlaubt dir EMM´s ubers Netzwerk zu senden um deine Karte upzudaten(AU)
1★ Ii permitzi sa ti trimita EMM's via Internet la cardul tau (AU) ptr a face update
• Ihm wird nur erlaubt die Karten fur sich selber zu benutzen(also kein Re-Share)
★{ 0:0:1 } Ii este pesmis sa sa ti foloseasca cartela numai ptr.el NU VA PUTEA FACE RE_SHARE
☆ { 0:0:3, 093b:0:1 }
• Ihm wird erlaubt die Karten 2 Hops weiter zu geben(also Re-share 2)• Die Karte des Providers 093b darf er nur fur sich selber nutzen und nicht weiter geben(kein Re-Share)
★Ii permiti 3Hop sa dea mai departe ...dar NU si cardul cu Providerul 093b ,nu o poate da mai departe deci NO _RE_SHARE
deci gigi tata daca imi spui in PM sau aici direct de unde ai CFG ala in DM sau cine a intrat cu team la tine in PC...am sa ti spun unde e problema ta :) mai zildane fa ceva cu conectarea asta ca m am saturat de proxy....
Stai tranquila ca nu-l mai intereseaza subiectul. Sunt sigur.