Spaniolule verifica mailul si spunemi daca a intrat...
Printable View
Spaniolule verifica mailul si spunemi daca a intrat...
nu am primit nimic :cry: Spaniolul :wink:Quote:
Originally Posted by dyngo
de la mine sa confirmat trimiterea.... mai incearca
ok :wink:Quote:
Originally Posted by dyngo
Am instalat si eu wmware si am pus Vista pe el..dar nu imi vede placa de retea..si cum as putea sa am acces la un anumit folder de pe alta partitie..ca sa iau driverele de acolo pt retea si video ca sa nu le mai scriu pe cd...
Pfff... nu ca nu vreau sa te ajut dar e mult de scris... cauta un tutorial VMWare, o sa vad poate am eu p-acasa...
Ideea e ca tu daca incerci sa fol ceva intr-o sesiune de vmware... deex un cd-rom... trebuie sai dai mount din optiunile sesiunii ca altfel nu til vede pt ca e folosit de win xp... iar cand vrei sa-l fol in win xp ii dai unmount din vmware... ceva de genul e si la placa de retea, numai vezi ca isi face el retea virtuala separata fatza de reteaua ta... precis nu o sa iti vada reteaua numai daca ii faci bridge... mie asa imi merge ok cu reteaua cealalta... e greu pana te obisnuiesti cu el si iti faci o idee care pe unde e si cum functioneaza dar dupa nu mai ai treaba.. poate am eu ceva tutorial p-acasa... vedem deseara...
Succes !
/later edit: oricum ideea e ca dupa ce ti-ai rez reteaua, faci un share la un folder din xp si trebuie sa til vada in vmware...
Tot ce trebuie sa sti este aici; [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca cineva a incercat windows vista rog sa dea mai multe detalii :D si poate are cineva o varianta free de instalare :D :D :D multumesc anticipat :D :wink:
/editat de XVanish
varianta free gasesti pe torente..parerea multora e sa ramii pe xp...Quote:
Originally Posted by spaniolul
Asta vroiam sa stiu,multumesc mult :wink: :wink: :wink:Quote:
Originally Posted by outcast
:wink:
vista se misca bestial de bine dar e inca o probleme cu driverele dar apar si alea
In afara de interfata aero sau cum se chiama nu am vazut nimic interesant. :shock:
pai de aceea am postat linkul sa va dati cu parerea :D :D :D :wink:Quote:
Originally Posted by gymi
Eu zic sa mai rabdati cateva luni... inca nu aveti suport kalumea la Vista...Quote:
Originally Posted by spaniolul
Ok! atunci daca apare ceva nou ramine sa ne anunti :D :DQuote:
Originally Posted by XVanish