Opritri inregistrarile o perioada ! Sau aplicati metoda pe baza de invitazie.
Printable View
Opritri inregistrarile o perioada ! Sau aplicati metoda pe baza de invitazie.
Am oprit. Gata.
Ar fi bine, macar la cei nou inscrisi.Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu ai ce face cu blocarea inregistrarilor, doar pierzi membri noi.
Botii, vin cand deschizi robinetul si/sau sunt prezenti.
Ar fi recomandat:
- cine nu are niciun mesaj postat, sa poata posta doar la sectiunea de salut - asta sa fie reglementat bine si sa ii apara si lui textul, cand vrea sa posteze altundeva. Un bot oricum nu poate iterpreta textul cu indicatia, ala e bou, daca poate posta, posteaza, daca nu, nu. Dupa ce se trece de prima postare, un "Buna ziua" ceva, sa li se dea voie sa posteze altundeva. In acelasi timp, daca vor sa posteze altundeva, postul sa fie retinut pentru moderare.
si/sau
- la inregistrare sa se puna intrebari de matematica de baza "radical din 1296", etc
si/sau
- eu pe un forum am un script, care confrunta username/adresa de mail/IP cu o baza de date, iar daca doua dintre ele sunt suspecte, atunci inregistrarea se poate aproba doar de catre admini.
Inca 2 centi d`ai mei.
Eliasen402 banat, mare atentie, avem useri fantoma inregistrati care nu au postat inca.
Apropo de useri fantoma ... :cool2:
din 25.929 :
- 21.600 au zero postari
- 3.200 au pana in 10 postari
- cca 700 au pana in 50 postari
- aproape 10.000 useri nu au mai vizitat forumul de mai bine de 3 ani
Problema rezolvata... pe alte forumui unde la ne frecvetare 90 zile trebuie reactivat contu sau regenerata parola... deci se poate...
Deci useri frecveti am fii cca 429 ?
Moo nu ma banați
I'm here:D
You first !! :)