Re: Se vorbeste prin targ...
A fost si la dolce, insa doar in primul an aveai reducere, iar contractul trebuia semnat parca pe mai multi ani.
Eu nu as comanda nimic (ppv). Eventual o bere rece (dupa "junk foodul" de mai devreme). Nu mai am timp sa ma uit la TV desi sunt o multime de programe (chiar si fta) de urmarit pe satelit. Probabil la pensie voi deveni si eu un mic "traian" ...o sa stau sa numar programele satelit.
P.S.: sper ca il stiti pe traian.
copy/paste:
Worries for Digi TV
The DTH platform Digi TV may have run into difficulties in the Czech Republic. Local reports say the service, which is owned by the Romanian company RCS/RDS, has not paid any of its 400 installers in the country since February, and some as far back as last November. Digi TV faces particularly strong competition in the Czech Republic, which is also served by the DTH platforms UPC Direct and CS Link. It is understood to have around 150,000 subscribers in the country.
sursa
;[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
atacul la dolce e perdea de fum....adevaratele MARI probleme sunt la megaoperator........
atacul la dolce e perdea de fum....adevaratele MARI probleme sunt la megaoperator........[/QUOTE]
problema -i managemetul ,apoi sunt tot felul de capusari ,merg acum si cu 3g lasind dth-ul deoparte si alte.....:blow:
interesul nu mai e calitatea in romania ,este atragere de cati mai multii abonati ca apoi sa aibe de unde sa mulga cel mai mult adica clienti atrasi.
Iar ptr asta au nevoie de servici noi cu care sa poata intra pr piata sub forma de reclama.
un exemplu: telecomitalia care este celmai mare hot avand si cei mai multii abonati.