Scrie testat acum, semnalul nu este prea mare, dar receptorul este destul de sensibil la semnale mici, LNB-ul la fel si functioneaza fara intreruperi.
Printable View
Scrie testat acum, semnalul nu este prea mare, dar receptorul este destul de sensibil la semnale mici, LNB-ul la fel si functioneaza fara intreruperi.
Se pare ca am sarit peste " testat acum" scuze ! ;)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mersi la mine si-a revenit,singur...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si la mine sant probleme in zona Pitesti cu frecventa 12575-v -4355 cand are semnal bun , cand il pierde si am observat problema asta in special cand ploua sau bate vantul un pic se deregleaza ceva la ei si asa face decand au inceput transmisia pe 16 E. Probabil au niste meseriasi de 2 lei care se ocupa de intretinerea semnalului care i-si bat joc de tot ce insemna sa fii competent. Programele moldovenesti se vad fara nicio problema pe antena mica de focus si ar bine sa ia lectii domnii de la sky de la cei moldoveni care se ocupa de ridicarea semnalului s-au insusi Prigoana ca plateste acolo niste incompetenti. Spun asta pentru ca , dupa cum am zis problema semnalului nu este la antena mea deoarece azi merge fara probleme si maine cu aceeas antena , nu m-ai merge deloc. Lucru romanesc facut in bataie de joc si ca de altfel asa cum ne-au obisnuit cam toti ce au in ingrijire anumite servicii. Si cum sigur o sa existe cineva care o sa spuna sa m-a mut pe helas sau sa pun antena de 1,5m , nu vreu pentru ca tote programele de pe acest satelit merg cu antena de 0,9 foarte bine , numai acest skay e bataie de joc. Asa ca toti care au problema cu receptia pe Etno 16E si ce m-ai e pe frcventa asta , sa nu va m-ai dereglati antenele , fiindca munciti degeba .Quote:
Originally Posted by mar1us [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Semnalul oscileaza destul de mult in putere de a lungul unei zile, de la semnal puternic, pana la abia receptionabil cateodata. Poate ar trebui atentionati cumva despre acest aspect, ei folosesc farfurii enorme probabil si nu sesizeaza diferentele atat de mari de semnal.
Sant de acord cu tine sa-i atentioneze cineva cu oscilatia mare de semnal , dar unde si pe ce adresa ?Quote:
Originally Posted by kosar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
...n-am idee :D
Din partea mea semnalul este in regula si asa, nu-i urmaresc :clap: de loc !
Pacat, ca poate apare si 0TV pe acolo si nu o sa avem semnal stabil pe senzationescu. :tv:
Vine anul electoral, ar trebui sa aiba grija sa ajunga in cat mai multe localitati unde au influenta masiva aceste canale. Nu cred ca senzationescu va ramane fara un mic circ media in viitoarea campanie electorala.:duel:
Pai de ce nu o faci chiar tu ? Trimite-le un mail,sigur pe site-ul lor au la date de contact inclusiv numr de telefon ,succes !Quote:
Originally Posted by ilie_ilie [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am reusit sa vorbesc cu un domn de la etno si am primit raspuns ca nu se poate semnal m-ai mare fiind in s2 si ca pe antena lor de 1,2 nu sant probleme la receptie. A m-ai pomenit de ceva in care le-a intrat apa si l-a distrus in vara la o vijelie puternica si de atunci au ramas cu probleme si m-ai mult de atat semnal , nu se poate. Asa ca cine vrea frecventa 12574s2 16E , puneti-va antene de minim 1m. Degeaba i-am, spus eu ca moldovenii se vad cu antena de 0,65, pentru etno nu se poate. Sincer nu m-am uitat la ei nici cinci minute decand au aparut , da am vrut sa vad cat de mult ii intereseaza parerea celor care ar dori sa-i urmareasca pe aceasta pozitie la 16E.Quote:
Originally Posted by mar1us [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cu antena de 1.20 m se receptioneaza foarte bine si stabil .
Mai ales ca pe acea frecventa ETNO TV e la pachet cu Taraf Tv , Vacanta Tv , DIRECT DIGITAL si TTV
Vezi ca se poate,toata treaba e sa vrei ;)Quote:
Originally Posted by ilie_ilie [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In momentul asta s-a intamplat minunea sa intre semnal pe antena de 0,65 focus ,dar nu este si stabil intra cu intreruperi . Probabil ca a insemnat ceva convorbirea cu dl de la etno , fiindca pe antena asta mica nu m-ai reusisem de prin vara sa-i vad. Poate am sa pun vreuna de max ca pe aia sant sigur ca se prind bine , da numai cand va aparea dl Dan cu otv , dupa parerea mea La anul si La Multi .... Ani.Quote:
Timp pierdut?Quote:
Timp pierdut , cu ce? Un hoby se plateste cu ceva si daca am pierdut cateva minute , nu conteaza deloc pentru ca am castigat experienta.Quote:
Originally Posted by vic5 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]