De garantie nu poate fi vorba,nu sunt in tara si cam cred ca a trecut....
De stickuri eu am 5 ,am incercat cu toate...inclusiv cu cel care mergea pana acuma
Printable View
De garantie nu poate fi vorba,nu sunt in tara si cam cred ca a trecut....
De stickuri eu am 5 ,am incercat cu toate...inclusiv cu cel care mergea pana acuma
Formateaza sticku iar, fii atent ca la spark se pun in directorul spark !!!!
Atentie : FAT32 , nu NTFS
Mersi de topic.asa am facut,cum scrie "la carte".Daca rs232 e singura modalitate de a comunica cu aparatul(in cazul meu) exista vreo modalitate de a incarca imaginea prin rs232?
Citeste [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] cu TFTP.
Acolo am citit.
Am incercat si progr lu stargate si al tau.nu vrea....
Fat 32 si cu total comm formatat si cu hptools.si quick si full format.nu ajunge la eroarea 7 77 sau u ld.sta blocat pe fact
Pai ia da log cu ce face cand ii dai tu scriere din TFTP.
Eu cred ca ai antivirus pe pc.
Kaapersky pure.hmmmm nu m-am gandit.revin
Nu am nici o optiune de scriere[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu vad alienul
Aparatul stie sa ceara firmware-ul de pe o anumita adresa daca faci ce scrie in topicul ala.
Pune la pc ip-ul pe care il cauta aparatul si dezactiveaza firewall si din sistem si din antivirus.
Si va cere singur filele.
Eventual ruleaza programele cu drepturi de administrator si/sau cu compatibilitate de XP.
Si asta poate fi o cauza.
Deeeeecii:
Socotitoare veche,cu port serial,xp instalat nou,fara anrivirus sau firewall sau alte program pe el si tot nu vrea nimic....
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Accept orice propunere...
Daca e receptorul la tine da-mi YM sau Skype in PM si te contactez eu sa incercam sa il facem.