[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sa dus cineva la cei de la elstar sa le faca reclamatie?
sa-i reclam ca au in interiorul soleronului un DM ??:D :lol: :agresiv:
Pewntru ca ti-au luat banii pe un produs pretizand ca este original si de fapt era clona,cu alte cuvinte ai platit de 2 ori!Quote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mooo , mi-au vindut in acte un Soleron , la pret de soleron .Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Au pretins ca este o clona , dar programatorii de la gemmini au dovedit ca este original :dance:
Clona sau nu la mine rupe....fuge ...ara pamantul....
De asta e....
Clona de 200€ e ok...ca e luata ca orriginal...
aia de 70-80€ care stii ca e deja asa(clona)nu e buna?
Asta inseamna ca ai fost pacalit, din pacate nu stiu daca poti face ceva, eventual verifica seria aparatului si daca corespunde poti sa faci o plangere ca pe acte au scris altceva iar pe receptor scrie altceva.Quote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca pe receptor apare scris soleron atunci nu ai ce sa le faci findca nu tiau vandut un original. La pret nu le poti face nimica findca fiecare vanzator poate pune adaus care doreste la produs (daca cumva nu este conditionat de cel de unde a luat el, dar asta tu nu ai de unde sa stii).
Daca e clona receptorul nu inseamna ca nu "rupe...fuge...ara pamantul..."Quote:
Originally Posted by 1Qggecko [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si clona daca e rausita poate sa mearga chiar foarte bine ca si originalul, in zilele de azi sa nu va mirati cu clonele, chiar si mercedesul a ajuns sa fie clonat.
fratilor ...@smv167 incearca sa va spuna ca a cumparat constient o clona si in interior este un dm500 care functioneaza foarte bine si voi va chinuiti sa-l faceti sa creada ca s-a pacalit , poate s-a pacalit ca a cumparat un soleron si a primit un soleron echipat cu motor dm500 :oops:
Eu am luat de la dannielghi un Dream 500S si nu is sigur daca e echosmart sau echolite. Poate aduce un pic cu un Humax. To be continued...
Ce scrieti voi e o aberatie (imi cer scuza de expresie), in toate clonele daca le deschisi scrie pe placa DM500, datr nu inseamna ca e original, pe placa de baza se poate scrie orice.Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca sti ca ai cumparat o clone e chiar ca e o clona, in interior sunt mici detalii care difere de la una la alta fata de cel original.
Dar asta nu inseamna ca clona tre sa functioneaza mai prost decat cel original.
??????????????????????????????????Quote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nicidecum .Quote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ca user - este DM500
ca vinzator/cumparator - este soleron
Aberatia GP4.30 este ,, certificarea " clonelor
nu este deloc o aberatie omul a afirmat ca a cumaparat cu acte in regula o clona la pret de clona pe care softul gemini o vede ca fiind original :sorry: eu nu vad unde este aberatia :lol: poate in certificarea geminiQuote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:drinks:Quote:
Oricum... am pus 4.30 si nu imi da acces la blue panel