Nu crapa cand dau pe FTA, si parca canalele FTA merg normal. Trebuie sa verific.
Am schimbat cateva imagini, si e la fel de cald ca intotdeauna. Adica nu prea.
Plus ca-l tin fara capac.
Printable View
Nu crapa cand dau pe FTA, si parca canalele FTA merg normal. Trebuie sa verific.
Am schimbat cateva imagini, si e la fel de cald ca intotdeauna. Adica nu prea.
Plus ca-l tin fara capac.
Salut,
Nu mai stiu in ce thread am mai vazut o discutie cu o problema foarte neplacuta la oscam.
Uneori, nu stiu de ce si cu ce sa asociez - poate cu zaparea mai rapida, oscam nu mai lumineaza programele. Nici la locale nici la linii exterioare. Desi obtine ecm pur si simplu nu mai apare imaginea. Care credeti ca ar fi problema/rezolvarea? Oscam 1.20-r8118. Mi-a aparut aceasta problema la mai multe versiuni.
Nu ajuta decat restart total la rec.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Vezi ca de foarte multe ori vin fake-uri .
Aha, deci inca nu s-a elucidat problema. E destul de enervant. Am patit asta atat pe Blackhole cat si pe VTI, deci cred ca nu imaginea e problema.
@Zildan
Pai si daca sunt fake-uri de ce nu se incheie problema cu un restart la enigma2 si cere restart-ul box-ului?
O sa postez in thread-ul celalalt pentru o continuitate. Ar fi bine daca cineva ar muta posturile.
E de kernel problema,e cunoscuta, continua acolo.
Pe FTA merge in continuare dupa ce crapa, iar prin webif de asemenea merge normal.
Am trecut pe BH de ceva timp si nu mai crapa.
Din pacate pe BH nu am prefered tuner, epg RO, meniu in RO (necesar pentru EPG), blindscan nu merge, etc.
E mai stabila imaginea, dar are si lipsuri comparativ cu altele. Si zapp-ul e mai lent.
O sa incerc si eu BH sa vad daca intr-adevar nu e doar o intamplare la tine. Poate ca folosesti alta varianta de emu si aici sa fie cheia.
Scrie clar mai in urma ca avea obiceiul sa crape indiferent de emu.
Chiar daca o sa crape ... cred ca ma intorc la VIX
Am incercat sa pun si eu VIX pe Solo2 al meu insa nu puteam seta receiverul, telecomanda nu raspundea la comenzi.
Eu am observat ca VTI + unele versiuni de Oscam, frecventa blocajelor variaza si de-asta m-am gandit ca s-ar putea sa fie si emu implicat.
Instalat astazi BlackHole 2.0.2 C. Intr-adevar nu se mai raporteaza problema.
Va rog sa-mi daca a fost rezolvata problema cu blocajul imaginii. Am citit acest post si am vazut ca mai multi colegi de forum s-au plans ca brusc se intrerupea imaginea si nu mai puteau vedea nimic codat decat dupa un restart..si se banuia ca era ceva de kernel. Puteti sa-mi spuneti daca problema s-a rezolvat la vreo imagine. eu folosesc un Vu duo , cu VTI (dar o versiune veche 2.6) si mi se intampla ca la cateva zile sa mi se blocheze brusc imaginea si sa nu mai pot vedea nimic decat dupa un restart...cccamul merge bine mersi in acest timp. Pe canalele necodate am imagine, numai ca la cateva secunde imi apare un pop-up pe ecran de genul" No data on transponder (timeout reading pat) ". Dupa restar de receptor totul revine la normal. Am zis ca o fi de la tuner...dar din momenc ce am imagine pe canalele necodate exclud tunerul. Pe ce imagine nu mai apare problema asta: blackhole, vix, VTI (ultimele imagini). Multumesc
Nu mai apare pe niciuna.
In ultima perioada am avut BH, apoi VTI si acum VIX (pe duo2)
Multumesc @lao
Imi poti spune te rog care din ultiele imagini (VTI, BH, Vix) are meniu in limba romana si posibiliatea de a selecta EPGul si subtitrarea , by default, in limba romana? Stiu ca la VTI, versiunile mai vechi, nu suportau.