Sistemul meu (PIV@3.6GHz si 2GB RAM cu WinXP-SP3) "merge" mai bine cu BitDefender decit cu avast! free. Sa mai vedem cum protejeaza...
Printable View
Sistemul meu (PIV@3.6GHz si 2GB RAM cu WinXP-SP3) "merge" mai bine cu BitDefender decit cu avast! free. Sa mai vedem cum protejeaza...
Daca sursa de infectare e browser-ul cel mai des, puteti instala Adblock Plus, Request Policy, Ghostery, si mai ales NoScript. Sunt gratis la firefox.
Navigarea e un pic mai incetinita, ca sa zic asa, dar e mult mai sigura. Zic ca e incetinita pentru ca trebuie sa dai uneori 2 clic-uri ca sa activezi o animatie/un flash, dar din punctul meu de vedere, riscul sa dai clic pe un anunt/flash care te duce pe un site rau intentionat e mai mic.
Am vazut si MalwareBytes instalat pe un laptop, e bun in ceea ce priveste blocare site-uri de atac si scanare flash-uri USB. Problema e ca blocheaza unele trackere si deverse site-uri mai "gri". :)
Te rog nu uita sa ne anunti din timp daca mai e ceva de genul acesta. Multumiri!Quote:
Originally Posted by delta2k2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Buna!
Cineva a mai reusit sa instaleze in strainatate? Ma aflu in Be. Daca intru cu proxy online, ce parere aveti am sanse?
Multumesc!
Campania licentelor free sa terminat